marcin_tmw Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 witam posiadam plyte gigabyte z karta muzyczna 7.1 HD audio i teraz mam pytanie jak mam ustawic zeby muza z winampa leciala tylko na glosniki a rozmowy np. skype tylko na sluchawki?? jesli jest do tego potrzebny jakis program to prosze o nazwe ewentualnie jakas inna instrukcje jak to zrobic. pozdrowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Panie, to sie tak nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Niestety to chyba nie wypali. Aczkolwiek ja uzywam wyjscia na tyl do podsluchu w abletonie a front na master jest. I dziala :D Tylko ze w skypie i winampie raczej nie mozna tak manipulowac kanalami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Marcel do spraw technicznych Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Niestety to chyba nie wypali. Aczkolwiek ja uzywam wyjscia na tyl do podsluchu w abletonie a front na master jest. I dziala :D Tylko ze w skypie i winampie raczej nie mozna tak manipulowac kanalami. 2 rozne dzwieki na 2 parach glosnikow wymagalyby 2 kart dzwiekowych (no chyba ze jest ASIO, jak to w abletonie itp...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_tmw Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 no to lipa myslalem ze jest jakis sposob na to. nic tak czy tak dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja tak sobie skonfigurowałem Audigy z driverami kX. Słuchawki i mikrofon do Skype a dzwięki Windows na głośniki monitora. Jeszcze mam w rezerwie dwa wyjścia stereo. Jak znajdę trochę energii, to podłącze do nich głośniki i skieruje tam muzyke z foobara. W sumie nic skomplikowanego i dziwię się, że nie ma tego typu możliwości w typowych driverach do wielokanałowych kart dzwiękowych. Ktos przegapił VoIP na PC :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deonet Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Pewnie ze sie da cos takiego zrobic (przynajmniej w przypadku Azali) w Panelu sterowania\CMI Audio Config musisz wejsc w zakladke "Device setting" i zaznaczyc Enable multiple streaming. Pozniej wystarczy reset kompa i gotowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_tmw Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 no dobra ustawilem to co napisalem i np w skype pojawilo mi sie output i output 2 na tym pierwszym dzialaja i glosniki i sluchawki ejdnczesnie a jak przestawie na output 2 to niedziala nic:( jak to poustawaic zeby sluchawki oddzieleni graly i glosniki oddzielnie? czy mam podlaczyc sluchawki jako np. tylny zestaw glosnikow? Pewnie ze sie da cos takiego zrobic (przynajmniej w przypadku Azali) w Panelu sterowania\CMI Audio Config musisz wejsc w zakladke "Device setting" i zaznaczyc Enable multiple streaming. Pozniej wystarczy reset kompa i gotowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...