keiename Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Mam propozycje. Moze by zrobic topic w ktorym forumowicze umieszczali by strony z biosami do wszelkiego rodzaju sprzetu komputerowego. Czasami bowiem trudno znalezc samemu poszukiwany bios. Czekam na wasze opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Chyba nie ma to szansy zainstnieć, chociażby dlatego że bardzo często pojawiają się biosy i po krótkim czasie zrobiłby się wtedy niezły bajzel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ale zawsze kazdy znalazlby cos dla siebie. Ja np.: szukam biosu do mojego radka i za cholere znalezc nie moge :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...