Skocz do zawartości
Power01

6800gs - Wywala Do Windy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

nieco ponad miesiac temu zakupilem PoV 6800GS wszystko byulo ok od czasu do czasu gra sie zawiesila ale myslalem ze to przez ramy , wtedy mialem 256mb od 3tyg 1GB ale gdy dokupilem giga bylo dalej to samo, a nawet gorzej ostatnio jest dramatycznie przykladowo w cs'e na 10 min potrafila mi sie gra albo wylaczyc albo wyjsc do windowsa po kilka razy, np w nfs mw gra potrafi sie zawisic przykladowo po 1,5h grania nie wiem co jest mialem formata to samo, mialem stery 82.xx to samo 84.xx to samo nie wiem co jest grane.,

Sempron 2.4 @ 2.0

Grafa jak wyzej

1GB Geil Cl 2,5

ASUS A7N8X-E DELUXE

chieftec 400w

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos jak dla mnie ta Tem. w stresie troche wysoka - niby ciagle w normie, ale....

mialem kiedys cos podobnego na Radeonie 9500 i tym standartowym chlodzeniu. Po drugiej stronie laminaty jak dotykalem w miejscu gdzie znajduje sie GPu bylo ...Gooorrraco. Zmiana Chlodzenia pomogla. Sprawdz, czy nie zebralo sie za duzo kurzu na wiartaku, cz prawidlowo pracuje, dotknij podczas pracy radiator, pamieci. mozesz zainstalowac RivaTuner - jest tam monitor Tem - po jego uruchomieniu mozasz zostawic go w tle i zapisac logi do pliku. Na ich podstawie zobaczysz jak zmieniala sie tem na GPu i w okolicy kart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi