Power01 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witam nieco ponad miesiac temu zakupilem PoV 6800GS wszystko byulo ok od czasu do czasu gra sie zawiesila ale myslalem ze to przez ramy , wtedy mialem 256mb od 3tyg 1GB ale gdy dokupilem giga bylo dalej to samo, a nawet gorzej ostatnio jest dramatycznie przykladowo w cs'e na 10 min potrafila mi sie gra albo wylaczyc albo wyjsc do windowsa po kilka razy, np w nfs mw gra potrafi sie zawisic przykladowo po 1,5h grania nie wiem co jest mialem formata to samo, mialem stery 82.xx to samo 84.xx to samo nie wiem co jest grane., Sempron 2.4 @ 2.0 Grafa jak wyzej 1GB Geil Cl 2,5 ASUS A7N8X-E DELUXE chieftec 400w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloHasan Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Sprawdz tem. karty (mozesz to zrobic np. w opcjach sterownikow). Dodatkowo sprobuj w biosie wylaczyc "fast write", mozesz tez sprobowac przelaczyc AGP z x8 na x4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power01 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a wlasnie zapomnailem dodac fastwrite wylaczone agp nawet wylaczylem calkiem i jak robilem text 3dko3 to mi blue scren wyskoczyl i arty ;/ ( karat nie podkrecona) temp w windzie 52*C w stresie max 80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloHasan Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Cos jak dla mnie ta Tem. w stresie troche wysoka - niby ciagle w normie, ale.... mialem kiedys cos podobnego na Radeonie 9500 i tym standartowym chlodzeniu. Po drugiej stronie laminaty jak dotykalem w miejscu gdzie znajduje sie GPu bylo ...Gooorrraco. Zmiana Chlodzenia pomogla. Sprawdz, czy nie zebralo sie za duzo kurzu na wiartaku, cz prawidlowo pracuje, dotknij podczas pracy radiator, pamieci. mozesz zainstalowac RivaTuner - jest tam monitor Tem - po jego uruchomieniu mozasz zostawic go w tle i zapisac logi do pliku. Na ich podstawie zobaczysz jak zmieniala sie tem na GPu i w okolicy kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power01 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 w czasie pracy spr. i nie bylo zgoraco radiatory byly wmiare.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power01 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 i co nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 zrób loga temeraturek riva tunerem i zapodaj linka do pliku to może coś poradzimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power01 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 wczoraj zrobilem resa biosa i odziwo narazie pomoglo ale jesli tlyko gra sie zawiesi zaraz tak zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Mi tez czasami karta potrafi z gry przejsc do windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...