pvl Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. Instaluje wszystko elegancko tak jak to jest w instrukcji , wlaczam program ktory jest razem ze sterownikami czyli Play TV i nic. Nie znajduje zadnych kanalow ., anwet radia nie odbiera . Co mam zrobic ? Zgralem program K!TV . Niby wykrylo tuner i przy wyszukiwaniu programow musze podac jedna wartosc : VIDEO STANDARD , ale tu sie zaczynaja schody bo mam bardzo duzo do wyboru np. PAL A , B , C itd. oraz SECAM A , B , C idt. Ktore z tego wybrac ? OGÓŁEM : Jaki polecacie program do obslugi tuner TV Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez pvl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 1) PAL DK, albo PAL BG 2) Borg TV Co do braku kanałów, jeżeli antene podłaczyłeś (nie napisałeś czy kablówke czy pokojową) to może być za słaby sygnał. Druga opcja to problem ze sterownikami. Sam miałem Pixel View i do Win XP musiałem instalować inne stery niż te z płytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A mozesz podac jakie konkretnie te stery ? Bo radia tez mi nie znajduje , przelatuje caly zakres i nic :[:[ A sygnal mam z kablowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Podaj mejla tutaj albo na priv to Ci wyśle wszystko co mi zostało po tej karcie to sobie posprawdzasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...