Gość lechu1777 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Siemka wszystkim. Robili cos ostatnio w tepsie i zmienili login na SDI. Modem mi dali nowy bo tamten coś szwankował(nowy czyli ten mały HIS) i teraz net sciaga dobrze tzn 11KB/s z ftp. Ping z onetem 29-30ms, z serverm DNS 26 a z 2 DNS 25. Używam FF'a, nie mam spywaru/adaware/virus/trojan, co jest? Stronki laduja sie monotonnie :| EDIT/Na poczte to nawet nie moge wejsc bo za dlugie oczekiwanie... Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Najwyzszy czas zmienic providera, albo chociaz na Neo. A co do spowalniania to moze zrob reinstalne systemu? Ja jak kiedys mialem SDI to nie chcial wchodzic na niektore stronki, ale po reinstalce bylo wsio OK! Takze moze to pomoze Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jak Ty sie uchowales z tym SDI? Myslalem ze ta technologia umarla smiercia naturalna i jest juz niedostepna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 tyle ze sdi nie mialo limitow taki plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jak Ty sie uchowales z tym SDI? Myslalem ze ta technologia umarla smiercia naturalna i jest juz niedostepna...hmm.. na wsi czesto to jedyne wyjscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) hmm.. na wsi czesto to jedyne wyjscie :)Nie koniecznie :-P U mnie już chwilę neo minęło jak neo założyli, a to mała podkarpacka wieś :-D. Zmień na neo jeżeli jest dostępne - to ja radzę. Do limitów się przyzwyczaisz, na początku myślałem że są śmiesznie małe, a teraz już raczej ich nie przekraczam. Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 tyle ze sdi nie mialo limitow taki plus Użytkownicy SDI mają zapewniony stały dostęp do Internetu z prędkością maksymalną 115,2 kb/s oraz stały adres IP. Można również korzystać z telefonu w czasie korzystania z Internetu. Wiąże się to jednak ze spadkiem przepustowości do około 70 kb/s. SDI co z tego ze stale ip i brak limitow jak a) normalna predkosc mniejsza niz na najwolnijszym neo b) jak ktos dzwoni / ty dzwonisz to predkosc spada do modemowej (czyli tak jakbys mial przekroczony limit na neo) c) cena 124zl - niewiele mniej niz placa ludzie ze stara neostrada 640 gdzie tez niema limitow a przedkosc niespada jak ktos dzwoni do tego tp sie chwalila ze juz prawie kazdemu moze neo zainstalowac takze podziwiam osoby ktore dalej siedza na SDI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 SDI ma stale IP, niektorym to potrzebne a za DSL nie chca doplacac/nie moga miec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) 124zł? hahahahah :D To chyba byla cena 50 lat temu :P Stary placi coś 50-60zł, nie wiem dokońca. SDI jest wypas gdyby nie ta predkość. Neo+ po niedzieli mi zakladaja na próbe. Ze stronkami już luzik. Wiecie co zrobilem? Poprostu ustawilem 1 servr DNS(ten z krotszym opóźnieniem) zamiast 2 dns'ów, bo jak byly 2 to www cinko chodzily. Ale mimo wszystko nie pościągam sobie za bardzo na tym speedzie i jeszcze XP gdy czasem sdi zamiera na 20sek i to wkurza mimo wszystko. DSL drogie jest bardzo. Nie wchodzi w gre. SDI ma stałe prywatne, zewnętrzne. EDIT/ Neostrada 640? Co to takiego? Edytowane 10 Maja 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Bylo kiedys cos takiego - najpierw najszbsza opcja Neo to bylo 512, potem podniesli to na 640. To byla ostatnia opcja bez limitow i sporo ludzi jeszcze tym siedzi na umoach na czas nieokreslony - tyle, ze placa rachunki jak za wersje 2Mbit przy umowie na czas okreslony (ok. 180zl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...