Graham_Hayes Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Czy kiedykolwiek udalo wam sie nagrac plytke zapisana w formacie VCD ? Posiadam program VIRTUAL CD 4.5 firmy H+H software Gmbh. i nie udalo mi sie nagrac plytki podajac jakos zrodlo wlasnie VCD . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 nie uzywam tego, ale np z wirtuala nero wszystko idzie dobrze bez wzgledu na typ danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ty chyba mylisz plik VCD (Virtual CD) z filmami (S)VCD... Musisz po prostu walnąć obraz (ten plik *.vcd) na wirtualny CD-ROM używając tego programiku. Potem wejść np do Nero i zaznaczyć wszystkie foldery i pliki z tego wirtualnego CD-ROM'u... ufff. Mam nadzieje ze zrozumiałeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham_Hayes Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 no coz w takim razie mam cos nie tak ze sprzetem poniewaz tak wlasnie robilem ale po nagraniu plyty i wlozeniu jej do czytnika ten czytal czytal czytal i czytal w nieskonczonosc nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A próbowałeś to zrobić tylko z jedną płytą? Jeżeli tak to czy ona była oryginałem? Bo przecież mogła mieć jakieś zabezpieczenie, którego tak łatwo nie ominiesz. (może poszukaj jakichś programów do konwersji formatów) Jeżeli to sie dzieje z wszystkimi płytkami, które są z obrazów z vcd no to dziwne. Spróbuj iść z tą płytką (która ci nie chodzi) do kogoś znajomego i sprawdzić czy działa. I napisz czy jak nagrywasz normalnie płytki to masz czasami jakieś skopane. (to może zależeć od rodzaju nośnika) Może powinieneś zmienić firmware z nagrywary na nowszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...