dax Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Witam. Niedawno wyniuchałem od siostry wieżę, dzisiaj kupiłem sobie kabelek coby ją podłączyć od karty muzycznej. Kłopot w tym, że podłączam i jak usiłuje coś puścić w Winampie to wyskakuje błąd jak na obrazku: http://img95.imageshack.us/img95/9682/bladwieza8up.jpg Cóż więc mam zrobić? :| Pozdrawiam daX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 nie ma foty :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 http://img271.imageshack.us/img271/2152/bladwieza5fa.jpg - teraz działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 tak jak jest tam napisane :P kup karte dzwiekowa lub zainstaluj poprawne drivery. ew moze winamp coś kaszani, sprawdź w opcjach przez co chce on puszczać sygnał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mam karte dźwiękową i mam do niej drivery -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Moze bys powiedzial jak podlaczyles tą wieze?Ustawiles w wieży wszystko?JAka masz karte muzyczna?MAsz odpowiedni plugin?Napewno nie waveOut...Sprobuj directsound albo w ogole inny sciagnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 zle podlaczenie do wiezy nie moglo wygenerowac takiego bledu :mur: jaka wersja winamp? jaki plugin out? jaka karta dzwiekowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 a wcześniej winamp działał normalnie? :) nie jestem pewien czy dobrze kojarzę ale niektóre karty mają wyjścia autokonfigurowalne... Więc złe podłączenie wieży teoretycznie mogło wpłynąć na ustawienia (jeśli mam racje z tym auto...) Po czym winamp mógł się wywalić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 to co jest na wyjsciu nie ma wpływu na karte dzwiekowa wiec namieszalales w systemie/rejestrach albo nabawiles sie jakiegos wirusa ja proponuje format C: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a w innym programie tez takie klocki wyskakuja ?? sprobuj np. windows media player... wieze podlacz tak.... wyjscie glosnikowe na karcie ---> line IN wieża musi działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Wiecie co jest śmieszne - ściągnąłem od nowa driver (ten sam) i działa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Czasami najciemniej jest pod latarnią :P Czyli zapewne jakiś wirusik wyżarł Ci pliki w instalce driverów :P Jak już ktoś proponował, format C: [enter] :) Edytowane 1 Maja 2006 przez lio_lio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 No najlepiej jeszcze formata bo virow pewno masz a potem Avast obowiazkowo :) I jak uzywasz to nie waveOut bo to jest lipny plugin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Witam! Masz w wieży przycisk Video/AUX?? Jeżeli tak to spróbuj przed uruchomieniem Winampa włączyć ten tryb w wieży bo to on służy do przestawienia wieży na współprace np. z komputerem bądź telewizorem! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 No to raczej oczywiste, że mam na Aux :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Jak juz dziala to o co chodzi? Ja powtorze po raz kolejny ze mimo wszystko nie uzywaj WaveOut... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ani tym bardziej DiskWriter ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Niom :) Albo DirectSound albo poszukaj jakiegos do wież :) Tak na marginesie to do glosnikow 5.1 polecam KB 5.1, fajny jest dźwiek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...