krzypaw Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, kupiłem sobie na allegro takie coś http://www.allegro.pl/item99548914_multi_f...mc_faktura.html podłączyłem , wykryło mi wszystko porty usb, czytniki kart pamięci, ale mam i problem, wkładam kartę compakt flash, w menadzerze dysków jest wykrywana karta cf 15 mb ale nie mohgę jej sformatowac ani nic na niej zapisać. W mój komp. pokazuje wszystkie czytniki kart czy karty w nich są czy nie. Cz\y ktoś wie co zrobić żeby tpo działało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Nigdy nie miałem karty CF, ale może masz jakieś zabezpiecznie mechaniczne na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 No więc niestety karty CF niue mają zabezpieczeń tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...