muszka15 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Niedawno zdobyłem karte S3 virge3d.Czy takart rzeczywiście ma 3d?A jeśli tak to co mi ona uciągne??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Kalkulator :) Pasjansa w porywach ilu megowa wersja 2 czy 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Kalkulator :) Pasjansa w porywach ilu megowa wersja 2 czy 4? Pasjansa?? Ta karta nawet descenta obsłuży:P Osobiście muszko radzę ci dokupić 3dfx vodoo2 to se troche lepiej pogierzysz.Ogólnie karta do 2d sie nawet nieźle nadaje o ile nie dojdą jakieś sfx jak np. w BGII ,albo Lionheart w 3d czasami nawet da się ją odpalić ale chodzi mizernie Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Deathraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 jest to wersja 4 megowa.dolożyłem do niej kosci i teraz ma cale 6mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jeśli reszta kompa jest w miarę mocna i system Windows 95/98, to możesz w niskich detalach NFS 3 HP zapuszczać. Q2 też powinien śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...