muszka15 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ta karta ma 128mb 128 bitowej pamieci.Czy pociągną mi jeszcze na niej jakieś nowe gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Pociagnie ale na min detalach i malej rozdzielczosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 a czy pójdzie mi half-life 2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 a czy pójdzie mi half-life 2??Pojdzie,a po 2 ta karta ma PS w wersji 1.0.To nie jest ani gf2mx 400 ani 4mx 440 tylko mx4000 - karta ktora ma PS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Co pociągnie ta karta? Ta karta ciągnie CH***A. Pozatym przydało by się troche samodzielności i szukanai w internecie no i oczywiście autorzy gier nie na darmo dają minimalne wymagania gier :wink: Tak na marginesie. sama karta to nie wszystko a nawet wróżki z forum TWEAKA nie znają wydajności twojego komputeria wiec zamiast pisać na forum lepiej byś sam próbował poszukać minimalnych wymagań danych gier lub jeżeli potrafisz to nawet dema gier :wink: Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 producent ci napisze"wymaga karty z 32 mb pamięci" czyli nawet tą grę na rivie wlącze pytam się bo te wymagania minimalne to są tak kiepsko napisane .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Ta karta ma 128mb 128 bitowej pamieci.Czy pociągną mi jeszcze na niej jakieś nowe gry?? Ja na configu z siga gram w fife2005 1024x768 detale na full. Ten GeForce ma chyba podobna wydajnosc do mojego Radka, wiec w niektore gierki bedzie sie dalo popykac. Oczywiscie o FarCry, Doom3, FEAR, Oblivion, itp mozna tylko pomarzyc. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Gwynbleidd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja na configu z siga gram w fife2005 1024x768 detale na full. Ten GeForce ma chyba podobna wydajnosc do mojego Radka, wiec w niektore gierki bedzie sie dalo popykac. Oczywiscie o FarCry, Doom3, FEAR, Oblivion, itp mozna tylko pomarzyc. Mi Far Cry spokojnie chodził na 1024 i medium ale bez AA jak miałem GF 4 MX 400 ale miałem lepszy sprzęt od Ciebie P4 2.5 512 ram. Doom3 także chodził 800x800 medium. Karte potem jednak wymieniłem na 5900xt głównie z tego powodu że coraz wiecej gier wymagało PS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Pojdzie,a po 2 ta karta ma PS w wersji 1.0.To nie jest ani gf2mx 400 ani 4mx 440 tylko mx4000 - karta ktora ma PS :) Nie wiem skad wziales to info, ale gf 4mx 4000 to zwykly 4mx tylko z innym ukladem pamieci i 64b szyna. Nie ma zadnego PS i innych bajerow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 co ja pociagnie.. ? koń, muł lub inne zwierze pociągowe -.- nie mozesz zakladac sensowniejszych tematow ?? jak ja masz to sobie sprawdz co pociagnie ! a co my wrozki ze wiemy "co pociagnie geforce 4mx4000" ? jednym hl2 nie dziala na gf 2 a sa tacy ktorzy plynnie w to graja wystarczy miec troche pojecie o sprzecie i zastosowac cos takiego co nazywa sie OVERCLOCKING i karte "pociagnie" wiecej ps. slowo pociagnie w tym topicu fajnie mi sie kojarzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Pojdzie,a po 2 ta karta ma PS w wersji 1.0.To nie jest ani gf2mx 400 ani 4mx 440 tylko mx4000 - karta ktora ma PS :) :lol: To zobacz tu, zanim zaczniesz szerzyć herezje: 2109949[/snapback] mi sie wydaje że to będzie przez ten dysk, bo troche mały jest.. ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Dobra dobra - i tak mega tragedia ta karta i tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) wszystkie MX to badziewia już lepiej za te kase kupić radka 9100/8500 P.S Spylon ten cytat to nie z tego tematu, tu kolega napewno ma większy dysk niż "seagate 40 mb" :P Edytowane 2 Maja 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...