Skocz do zawartości
muszka15

Co Pociągnie Geforce 4mx4000

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Co pociągnie ta karta? Ta karta ciągnie CH***A.

Pozatym przydało by się troche samodzielności i szukanai w internecie no i oczywiście autorzy gier nie na darmo dają minimalne wymagania gier :wink: Tak na marginesie. sama karta to nie wszystko a nawet wróżki z forum TWEAKA nie znają wydajności twojego komputeria wiec zamiast pisać na forum lepiej byś sam próbował poszukać minimalnych wymagań danych gier lub jeżeli potrafisz to nawet dema gier :wink:

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta karta ma 128mb 128 bitowej pamieci.Czy pociągną mi jeszcze na niej jakieś nowe gry??

Ja na configu z siga gram w fife2005 1024x768 detale na full.

Ten GeForce ma chyba podobna wydajnosc do mojego Radka, wiec w niektore gierki bedzie sie dalo popykac.

Oczywiscie o FarCry, Doom3, FEAR, Oblivion, itp mozna tylko pomarzyc.

Edytowane przez Gwynbleidd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na configu z siga gram w fife2005 1024x768 detale na full.

Ten GeForce ma chyba podobna wydajnosc do mojego Radka, wiec w niektore gierki bedzie sie dalo popykac.

Oczywiscie o FarCry, Doom3, FEAR, Oblivion, itp mozna tylko pomarzyc.

Mi Far Cry spokojnie chodził na 1024 i medium ale bez AA jak miałem GF 4 MX 400 ale miałem lepszy sprzęt od Ciebie P4 2.5 512 ram. Doom3 także chodził 800x800 medium. Karte potem jednak wymieniłem na 5900xt głównie z tego powodu że coraz wiecej gier wymagało PS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojdzie,a po 2 ta karta ma PS w wersji 1.0.To nie jest ani gf2mx 400 ani 4mx 440 tylko mx4000 - karta ktora ma PS :)

Nie wiem skad wziales to info, ale gf 4mx 4000 to zwykly 4mx tylko z innym ukladem pamieci i 64b szyna. Nie ma zadnego PS i innych bajerow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ja pociagnie.. ?

koń, muł lub inne zwierze pociągowe -.- nie mozesz zakladac sensowniejszych tematow ?? jak ja masz to sobie sprawdz co pociagnie ! a co my wrozki ze wiemy "co pociagnie geforce 4mx4000" ? jednym hl2 nie dziala na gf 2 a sa tacy ktorzy plynnie w to graja wystarczy miec troche pojecie o sprzecie i zastosowac cos takiego co nazywa sie OVERCLOCKING i karte "pociagnie" wiecej

ps. slowo pociagnie w tym topicu fajnie mi sie kojarzy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojdzie,a po 2 ta karta ma PS w wersji 1.0.To nie jest ani gf2mx 400 ani 4mx 440 tylko mx4000 - karta ktora ma PS :)

:lol:

To zobacz tu, zanim zaczniesz szerzyć herezje:

2109949[/snapback]

mi sie wydaje że to będzie przez ten dysk, bo troche mały jest.. ;)

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie MX to badziewia już lepiej za te kase kupić radka 9100/8500

P.S Spylon ten cytat to nie z tego tematu, tu kolega napewno ma większy dysk niż "seagate 40 mb" :P

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi