pentliczek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mam taki problem mialem jakiegos wirusa kilka dni temu ktory chyba wykasowal autorun.exe, z windows/system32/autorun.exe z tego co pamietam to w document & setting w temp tez on byl i teraz go tez juz nie ma, a i z instalkami wystepuja bledy dot. wlasnie autorun.exe! jest jakas mozliwosc przywrocenia tego pliku bez reinstallu systemu? moze wystarczy ze ktos mi go przesle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 W Windows nie ma takiego pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) no to moze inaczej blad wyglada tak: http://img132.imageshack.us/img132/7369/bledzik7cx.jpg Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zakładam, iż jest to błąd wyskakujący przy próbie instalacji gry "legalnej inaczej". Rada: kup oryginał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) ten blad wyskakuje z kazda gra a nawet windowsem wiec nie pisz tu o piractwie bo to nic nie ma do rzeczy a gra jest orginalna, jeszcze kilka dni temu instalowalem normalnie! Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ten blad wyskakuje z kazda gra a nawet windowsem wiec nie pisz tu o piractwie bo to nic nie ma do rzeczy a gra jest orginalna, jeszcze kilka dni temu instalowalem normalnie!a możesz podać jakieś informacje tym pliku, kto jest jego autorem jak firma wszystko z właściwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 tzn. chodzi o autora programu? autorem gry jest ea games, gra fifa 06 jakies kilka dni temu instalowalem i bylo wszystko dobrze, teraz musialem przeisntalowac bo wgralem duzo modow i zepsulo mi gre wlasnie chcialem zainstalowac od nowa i ten blad no to wkladam inne plyty i min. windowsa i blad wyskakuje znowu, a z plytka ze sterownikami do drukarki wyskakuje zamiast autorun.exe, setup.exe wiec nie wiem czy da sie to naprawic czy brac sie juz za reinstall :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A inne CD odtwarza OK (np filmy, audio)? Pytam, bo może tasiemka się wysypała (uszkodziła) lub wysunęła lekko i sypie błędami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 tak wszystko jest ok, bo na drugim napedzie jest to samo wiec to napewno nic ze sprzetem wiem ze mi reinstall pomoze, ale niedawno to robilem i nie chce mi sie wszystkiego od nowa.. moze ktos umie mi pomoc? moze mi wirus cos z rejestru usunal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 1) Przywracanie systemu. 2) Opcja naprawy systemu z CD instalacyjnego. 3) Utwórz nowe konto w systemie i sprawdź na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 1) nie nie daje 3) nic nie daje 2) - jaka komende mam dokladnie wpisac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Według tego -->LINKU to pozostałość po spyware(jeśli takie coś miałeś na dysku). Przeskanuj cały rejestr systemowy u usuń klucze które się odnoszą do autorun.exe. W normalnym(zdrowym) rejestrze nie ma zadnego klucza odnoszącego się do tego pliku. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 1) Start->Ustawienia->Panel Sterowania->Konta użytkowników->Utwórz nowe konto (z uprawnieniami Administartora) 2) Wyciąg płytkę z CD i przeskanuj programem Registry Mechanic - jest szansa, że pomoże. Ewentualnie AdAware, MS AntiSpy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Według tego -->2104564[/snapback] 1) Start->Ustawienia->Panel Sterowania->Konta użytkowników->Utwórz nowe konto (z uprawnieniami Administartora) no a jak niby zakladalem konto... 2) Wyciąg płytkę z CD i przeskanuj programem Registry Mechanic - jest szansa, że pomoże. Ewentualnie AdAware, MS AntiSpy.adaware sproboje potem bo teraz wychodze i zdam relacje. EDIT: Ehh no i niestety zadne z pow. dzialan nie daly efektu. Dodam jeszcze taki oto screen(blad): http://img261.imageshack.us/img261/3460/chustwo1rq.jpg temp wyczyscilem, i ogolnie co tam pisze zrobione i dalej nic. mam pytanie jak naprawic windowsa z plytki? tak zeby te programy co mam byly dalej i windows je normalnie uruchamial, jak na funkcje Napraw ® to pokazuje cmd i C:\Windows\system32 co tam mam dokladnie wpisac komende zeby zaczal naprawiac? Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 W złym miejscu wybierasz. Zamiast R ("przy użyciu konsoli odzyskiwania") dajeszy kontynuuj. Potem wybierasz dysk i masz jeszcze raz do wyboru "instaluj" lub "napraw". Jakoś tak to chyba było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 wiem jak przeciez tam jest wszystko po pl, ale i tak musze znac odpowiednia komende a pozatym probowalem: expand pliku ntdll.dll i potem copy do windows/system32 ale tez nie pomoglo poradzilem sobie z niektorymi instalkami ale install shield nie dziala :/ (a on jest od wiekszosci gier) installshielda przeinstalowywalem itd. i tez nic na nowszy oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Nie o to chodzi. Są 2 opcje naprawy. Pierwsza przy użyciu konsoli odzyskiwania (żadko kiedy można się tym wspomóc) oraz druga podczas wyboru partycji. Zaraz sprawdze, jak to leciało, bo widzę, że są problemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ehh no niestety chyba nie bylo innego rozwiazania, zrobilem reinstall bo kupilem fife wc i musialem zainstalowac :) trudno sie mowi. mozna zamknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...