dem Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. Odebrałem dziś ALTEC LANSING MX5021THX 2.1. Grają tak, że butów musiałem szukać po całym pokoju, jednakże w spoczynku nieznośnie szumią. Szumią nawet gdy komputer jest wyłączony. Jak wyjmę wtyczkę z karty muzycznej szumia nadal. Czy to znaczy, że są uszkodzone i powinienem je odnieść spowrotem do sklepu? Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Mysle ze to kwestia ich wzmacniacza. Widocznie jest walniety. Reklamuj. Co sie pan bedzie.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Wczesniej popatrzylbys na wyciszenie linii w CVC - moze line-in albo mic powoduje zaklocenia? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 niestety ale to znana przypadłosc tego modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Wczesniej popatrzylbys na wyciszenie linii w CVC - moze line-in albo mic powoduje zaklocenia? [;Wszystkie linie mam wyciszone. Napisałem przecież, że zestaw szumi nawet gdy nie jest podpięty do kompa. Napisałem maila do dystrybutora. Odpisał, żebym odesłał do reklamacji. Zobaczymy jak się spray potoczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...