Skocz do zawartości
Gość

Dlugi Weekend

Rekomendowane odpowiedzi

ja chyba w londynie :) moj dlugi weekend trwa od 28 kwietnia do 7 maja :D

Ja lece nad morze zapewne + zadbam o trawniczek za domkiem, coby bylo gdzie grille robic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Denaturatos

mam zamiar sie wybrac na zjazd degustatorow denaturatu spozywczego. Mam nadzieje ze poznam wielu bardzo milych ludzi oraz sporboje kilku naprawde wybornych lampek denaturatu prosto z francji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raczej w domu... zreszta cieplo sie robi (dzisiaj u mnie 20' :shock:), dzisiaj pomalowalem brame, jutro trawnik sie skosi. Zawsze starsi jakas robote znajda;] ale to na + bo nawet lubie cos kolo domu zrobic zeby ladnie wszystko wygladalo, no i moze jak cieplo bedzie to ktos grilla odpali :>

OMG pszczola (a moze osa?) wlasnie mi do pokoju wleciala. Jak ja tego nie lubie, grasz sobie na sluchawkach a tu pszczola ci pod koszulke sie pcha... ;];];]

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO spędzanie długiego weekendu w Polsce w miejscowości atrakcyjnej turytcznie nie ma sensu. Zazwyczaj jest taki tłum, że wypoczynek zamienia się w walkę o przetrwanie. Z tego własnie powodu ja swój długi weekend zamieniam na krótki i dopiero 13 maja jadę na kilka dni do wspomnianego już Kazimierza nad Vistulą ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja od godziny mam łykient :P .

I co? Ano to, że mam zamiar zrobić porządek z kablami w moim centrum multimedialnym. Wiecie jak to jest- niby się ich nie rusza, a zawsze się plątają.

Co poza tym?

Głośniki są poszpachlowane... trzeba sensownie przeszlifować i okleić. A że małe są to trzeba to zrobić powoli i delikatnie. Potem się biorę za skrzynkę na radio ;)

A w międzyczasie się pewnie coś jeszcze okoci ;) Dont worry.

P.S.

Arnie: nie "słaby koniec", tylko "koniec tygodnia" (tytuł tematu).

Edytowane przez MareCeK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi