Piter6576 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja mam zamiar nic nie robić :D Totalna olewka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zamierzam sie troche powozić w okolicach Wawy - znajomi, działka ;) Gdy wróce do domu - granie i forum :) A tak bardzo chciałem pojechać na mazury :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja już jutro wybywam na grilowanie! Zastanawiam się tylko czy w długi weekend bedzie siłownia otwarta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 NIEMCY ( ale mi sie nie chce tam jechac ) ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja w wawie spędze czas... chyba że sie gdzieś z kumplami wybiore za wawe [; a tak to grilla urzadze sobie z nimi na ganku/balkoniku przy bez alkoholowym i będzie gites [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 W długi weekend planuję zacząć uczyć się do egzaminów, które będę miał w następnym tygodniu po długim weekendzie + muszę ostro przysiąść nad pracą - temat związany z bioinformatyką. A poza tym będzie też chwila żeby w coś pograć, wyrwać się na miasto, może gdzieś pojechać, porobić porządki, poczytać coś innego niż literatura naukowa albo poleżeć plackiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mi się długi weekend zaczyna od jutra 13:55 :) i trwa do 8 maja spędzę go w domu i wyjadę do kolegi. Oczywiście codziennie na rowerku i przed kompem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 grill z rodziną i nauka :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Hmmmm.... Jura Krakowsko-Częstochowska czyli rowerek i wspinanie... Aż mi się miło zrobiło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 coby bylo gdzie grille robic ;) ooo, respekt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A ja będę projekty na uczelnię robił :( , a że na samej uczelni nie bywam za cżesto to nawet nie zauważę, że było wolne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 apropo grilla :D dla ludzi ktorzy mieszkaja w miescie polecam wbic sie na dach jakiegos wierzowca :> takiego z 10pietrowego przynajmniej. tylko z piwkiem trzeba uwazac [; rok temu z kumplami tak robilismy fajny klimat :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 a ja w domu ;o uhh jak bedzie ok pogoda to spedze go rowerowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja oczywiscie nad morzem (wkoncu mieszkam nad nim xD) a tak to chyba w domku. Albo sie gdzies poszlajac po miescie. :rolleyes: Bylem we Władysławowie na koloniach, na prywatnych wakacjach oraz na obozie sportowym w Cetniewie, w Jastrzębiej Górze (dalej sie klif cofa w glab ladu ?) Swietna miescina, uwielbiam te okolice. Ja natomiast wyjezdzam do rodziny poodwiedzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja dzisiaj wieczorem wyjezdzam do Pragi na 4-5 dni :) :-P @Zapomniałem napisac ze jade z przyczepą campingowa Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 grill, oby jak najszybciej i jak najwiecej, uwielbiam grilowe imprezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Wszystko fajnie pieknie ale do wtorku zapowiadaja opady i niska temperature :9 :/ w cholere z ta pogoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) a ja jutro mam bierzmowanie <_< ale już po LAN sie kroi z kolegami do środy+jakies grille w międzyczasie więc nie powinienem się nudzić ;) Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Grinch - mam nadzieję że nie u mnie :|...jutro wypad do kumla na ognisko i opijanie zaległej 18stki :)... dużo jeść, dużo siedzieć na polu, dużo rowerka i przejść parę zalegających gierek...moje plany na dłuuugi weekend który się właśnie zaczął ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A ja będę projekty na uczelnię robił :( , a że na samej uczelni nie bywam za cżesto to nawet nie zauważę, że było wolne... U mnie mniej wiecej to samo, z jednym wyjatkiem - bede chcial wygospodarowac przynajmniej jeden dzien, zeby pojechac na plaze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A ja grillowanko, wypadzik na rybki z tatą, luzowanie się po osiedlu z kumplami (gra w nogę, kosza, siatę), rower wyczyszczę, przerzutki zrobię i będę pomykać. Obowiązkowo jakaś dobra lektura (byle nie szkolna) może coś G. Mastertona albo S. Kinga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Pieknie mi sie weekend zaczął... Pada i pada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Bylem we Władysławowie na koloniach, na prywatnych wakacjach oraz na obozie sportowym w Cetniewie, w Jastrzębiej Górze (dalej sie klif cofa w glab ladu ?) Swietna miescina, uwielbiam te okolice. Ja natomiast wyjezdzam do rodziny poodwiedzac. Hehe co do osrodka Cetniewo to mieszkam jakies 200m od niego(chyba w weekend ide poogladac mistrzostwa europy w podnoszeniu ciezarow xD) a klif sie obsowa :/ ale robia jakies umocnienia niedawno jakis hotel sie przez to zawalil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ojj ja bym sobie pojechal do wladyslawowa, bylem pare razy (na slonecznej kolo osrodka sportu, rybackiej i gdzies jeszcze - kolo zatoki :)) ) moje 2 zaraz po ustce ul. miejsce w polsce nad morzem a w ten weekend, no coz $ brak i poza moja miescine sie nie wybieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ojj ja bym sobie pojechal do wladyslawowa, bylem pare razy (na slonecznej kolo osrodka sportu, rybackiej i gdzies jeszcze - kolo zatoki :)) ) moje 2 zaraz po ustce ul. miejsce w polsce nad morzem a w ten weekend, no coz $ brak i poza moja miescine sie nie wybieram Heh ja mieszkam kolo slonecznej xD W lato jest masa ludzi a poza sezonem puski straszne niemogie sie lata doczekac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 arnie, popraw w koncu blad w temacie bo smieszny on ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 arnie, popraw w koncu blad w temacie bo smieszny on ;]?? :blink: przecież dobrze napisał długi.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 jaki blad bo nie wiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 jaki blad bo nie wiem??pisze sie łikent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 znalazlem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...