Skocz do zawartości
Gość

Dlugi Weekend

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje, że jutro nie będzie u mnie padać, bo po południu mam zamiar rozkręcić pół przodu Una, aby naprawić pojemnik na płyn do spryskiwaczy - jest gdzieś duża dziurka i wszystko sp... tj. ucieka :|

Jak zostanie mi czasu, to jeszcze przeniosę głośniki z tyłu na przód (prawdopodobnie deska do ściągania).

A reszta weekendu nie wiem, bo nadal nie wiem, w jaki dzień jest ta impreza na 1/4 mili. Jak by nie wyszło, to są jeszcze zawody balonowe trochę bliżej. Tyle, że to już jest potwornie nudne.

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wyczekuje na czesci z podpisu, siedze w domu i ogolnie nic nie robie. Jedynie karta dotarla przedwczoraj. Nigdzie sie nie wybieram, bo sie splukalem z pieniedzy. Dlugi weekend jak weekend, tyle ze ciut dluzszy - w moim przypadku o 2 dni (czwartek, piatek). Ogolnie luz blues.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój plan do 03.05

Po pierwsze wyłaczam com słuzbowy.

Po drugie musze wyczyścić auto w środku, śmierdzi po zimie i wymienić gumy na letnie.

Umówić się na pifko z kumplami.

Spać do południa.

Moze gdzieś w przerwie pojedziemy do Nałęczowa.

Edytowane przez BRX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie za oknem ponuro sie zrobilo... :| Od polnocy nadciagaja nie tegie chmurki i pewnie niedlugo bedzie lac :) Musze isc jak najszybciej do banku i wplacic kase za komponenty, bo mnie zaleje...

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pierwszego i trzeciego maja zawsze jest pogoda... ;) Nie pamietam jakem zywy, czy kiedys w te dni bylo mokro :)

Wlasnie athlon przyjechal :D

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się długi weekend naprawdę super zaczął chciałem dziś po śniadaniu rano wyskoczyć po śruby i pleksje żeby modować budę wstaje a tu mokro i pada ;( 10C no szkoda gadać :(

U mnie za oknem ponuro sie zrobilo... :| Od polnocy nadciagaja nie tegie chmurki i pewnie niedlugo bedzie lac :) Musze isc jak najszybciej do banku i wplacic kase za komponenty, bo mnie zaleje...

U mnie padało przez całą noc i połowe poprzedniego dnia a teraz jest tak szaro i mokro ;p takze Was pewnie to samo czeka :P W sumie moze i dobrze ze popadało, przynajmniej zabiore się za przechodzenie obliviona i zdjęcie brzęczyka z chipsetu <_<

Edytowane przez grzesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, nie robmy juz ot ;)

Dlugi weekend to dla mnie czas oczekiwania i wielkiej zadumy. Bo cholera zastanawiam sie kiedy do mnie reszta gratow przyjedzie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na graty z podpisu, pomijajac grafike i procka :D Na chlodzenie do grafy i procka takze czekam, bo zmieniam z defaultowego. Bedzie o/c, juz zacieram raczki :D

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Długi weekend? Najpierw się ogarne jakoś i wytrzeźwieje. Potem może jakieś spotkanie ze znajomymi i pewną przemiłą kobietą. Ogólnie to będe się uczył do matury. Może uda mi się na jeden dzień skoczyć do Kaziemirza Dolnego n. Wisłą.

Chociaż licze na to, że jeszcze wypadnie coś niezaplanowanego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi przypada 16 dni wolnego (juz 15 :D) wiec korzystam z tego jak najbardziej moge :) Czekam na maxa w tym czasulku na przyjazd mojej ukochanej do mnie bo tesknie jak cholera :( a takze czekam na transport mobo z podpisu bym mogl podpiac wreszcie swoja grafe :) A co do wyjazdu to byc moze nad jakies jeziorko ale to jeszcze trza poczekac na pogode (musi byc taka jaka byla 4 dni temu) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie ten długi weekend się zaczął :wink: Ja sobie dopiero z ryb wróciłem :D tylko pogoda kiepska :? A wczoraj w domku totalny luzik uprawiałem...

Szczesciarz :) Ja z checia wybralbym sie na rybki, ale nie mam z kim :| Wujek ciagle zajety, a z nim jezdze :) Czasem biore kumpla, ale on ma szczescie do lowienia galezi drzew, pod ktorymi lowimy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm... u mnie 10 dni wolnego w sumie;]

raczej w domku ew. jakies krótkie wypady=)

Pada i pada...

Właśnie ... pogoda psuje plany ;[ w wielkopolsce od piątku deszcz... i temp. nie przekraczająca 5 stopni...

i jak w takiej sytacji jechac na majówkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobno ma byc cos z renesansu na polskim (bo jakas rocznica sie zbliza)

:blink: lepiej nie bo ja więcej powtarzałem z współczesności.

BTW skąd masz takie dane ?

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi