ULLISSES Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam nadzieje, że jutro nie będzie u mnie padać, bo po południu mam zamiar rozkręcić pół przodu Una, aby naprawić pojemnik na płyn do spryskiwaczy - jest gdzieś duża dziurka i wszystko sp... tj. ucieka :| Jak zostanie mi czasu, to jeszcze przeniosę głośniki z tyłu na przód (prawdopodobnie deska do ściągania). A reszta weekendu nie wiem, bo nadal nie wiem, w jaki dzień jest ta impreza na 1/4 mili. Jak by nie wyszło, to są jeszcze zawody balonowe trochę bliżej. Tyle, że to już jest potwornie nudne. Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja wyczekuje na czesci z podpisu, siedze w domu i ogolnie nic nie robie. Jedynie karta dotarla przedwczoraj. Nigdzie sie nie wybieram, bo sie splukalem z pieniedzy. Dlugi weekend jak weekend, tyle ze ciut dluzszy - w moim przypadku o 2 dni (czwartek, piatek). Ogolnie luz blues. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Mój plan do 03.05 Po pierwsze wyłaczam com słuzbowy. Po drugie musze wyczyścić auto w środku, śmierdzi po zimie i wymienić gumy na letnie. Umówić się na pifko z kumplami. Spać do południa. Moze gdzieś w przerwie pojedziemy do Nałęczowa. Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez BRX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ogolnie to siedze w warszawie :) bede aktywnie wypoczywal jezdzac na rowerku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja wczoraj wróciłem z 4 dniowego wypadu do Zakopanego :D Wcześniej sobie ukiend majowy zrobiłem zanim cała Polska się tam zjedzie i będzie tłoczno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A reszta weekendu nie wiem, bo nadal nie wiem, w jaki dzień jest ta impreza na 1/4 mili. Jak by nie wyszło, to są jeszcze zawody balonowe trochę bliżej. Tyle, że to już jest potwornie nudne. http://www.sss.org.pl/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 oj jo jojo właśnei jestem po ognisku z okazji zakończenia szkoły, aż mi w głowie szumi :lol2: Pozdrawiam wszystkich maturzystów, ja juz majówke zacząłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 W Wawie? Czyli w Resie nie ma imprezki - a miała być właśnie tam... :| Zostaje więc wersja z siedzeniem w domu/wybraniem się do rodziny lub znajomych, bo jednak zawody balonowe to nie dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Mi się długi weekend naprawdę super zaczął chciałem dziś po śniadaniu rano wyskoczyć po śruby i pleksje żeby modować budę wstaje a tu mokro i pada ;( 10C no szkoda gadać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) U mnie za oknem ponuro sie zrobilo... :| Od polnocy nadciagaja nie tegie chmurki i pewnie niedlugo bedzie lac :) Musze isc jak najszybciej do banku i wplacic kase za komponenty, bo mnie zaleje... Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja zostaje w domu ale ide w poniedzialek i wtorek na koncerciki i na jakiegos browara ale mam nadzieje ze pogoda sie zmieni bo mnie dobija w tym momecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Na pierwszego i trzeciego maja zawsze jest pogoda... ;) Nie pamietam jakem zywy, czy kiedys w te dni bylo mokro :) Wlasnie athlon przyjechal :D Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Antar1us W sumie to ja też nie pamiętam żeby było mokro ;) ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :) ale mam nadzieje żę to nie teraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Mi się długi weekend naprawdę super zaczął chciałem dziś po śniadaniu rano wyskoczyć po śruby i pleksje żeby modować budę wstaje a tu mokro i pada ;( 10C no szkoda gadać :( U mnie za oknem ponuro sie zrobilo... :| Od polnocy nadciagaja nie tegie chmurki i pewnie niedlugo bedzie lac :) Musze isc jak najszybciej do banku i wplacic kase za komponenty, bo mnie zaleje... U mnie padało przez całą noc i połowe poprzedniego dnia a teraz jest tak szaro i mokro ;p takze Was pewnie to samo czeka :P W sumie moze i dobrze ze popadało, przynajmniej zabiore się za przechodzenie obliviona i zdjęcie brzęczyka z chipsetu <_< Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Panowie, nie robmy juz ot ;) Dlugi weekend to dla mnie czas oczekiwania i wielkiej zadumy. Bo cholera zastanawiam sie kiedy do mnie reszta gratow przyjedzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 A na co czekasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Na graty z podpisu, pomijajac grafike i procka :D Na chlodzenie do grafy i procka takze czekam, bo zmieniam z defaultowego. Bedzie o/c, juz zacieram raczki :D Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Długi weekend? Najpierw się ogarne jakoś i wytrzeźwieje. Potem może jakieś spotkanie ze znajomymi i pewną przemiłą kobietą. Ogólnie to będe się uczył do matury. Może uda mi się na jeden dzień skoczyć do Kaziemirza Dolnego n. Wisłą. Chociaż licze na to, że jeszcze wypadnie coś niezaplanowanego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Biedny student wraca do domu :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 no jak narazie ta sobota nie zbyt ciekawie to wszystko przedstawia... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 No mialem grilla robic ale widac jaka u nas we Wrocku pogoda... A 2 dni temu bylo 22 stopni... Wyglada na to ze nici z picia browarka na swiezym powietrzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Mi przypada 16 dni wolnego (juz 15 :D) wiec korzystam z tego jak najbardziej moge :) Czekam na maxa w tym czasulku na przyjazd mojej ukochanej do mnie bo tesknie jak cholera :( a takze czekam na transport mobo z podpisu bym mogl podpiac wreszcie swoja grafe :) A co do wyjazdu to byc moze nad jakies jeziorko ale to jeszcze trza poczekac na pogode (musi byc taka jaka byla 4 dni temu) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) No fajnie ten długi weekend się zaczął :wink: Ja sobie dopiero z ryb wróciłem :D tylko pogoda kiepska :? A wczoraj w domku totalny luzik uprawiałem... Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No fajnie ten długi weekend się zaczął :wink: Ja sobie dopiero z ryb wróciłem :D tylko pogoda kiepska :? A wczoraj w domku totalny luzik uprawiałem... Szczesciarz :) Ja z checia wybralbym sie na rybki, ale nie mam z kim :| Wujek ciagle zajety, a z nim jezdze :) Czasem biore kumpla, ale on ma szczescie do lowienia galezi drzew, pod ktorymi lowimy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 a w Toruniu padało od połowy piątku do dzisiaj, i ten czas "długiego weekendu" spędziłem przed kompem grając w Obliviona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Hm... u mnie 10 dni wolnego w sumie;] raczej w domku ew. jakies krótkie wypady=) Pada i pada...Właśnie ... pogoda psuje plany ;[ w wielkopolsce od piątku deszcz... i temp. nie przekraczająca 5 stopni... i jak w takiej sytacji jechac na majówkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) ja sie ciesze ze pogoda jest do [gluteus maximus] , musze uczyc sie do marurki, przynajmniej mnie nie ciagnie zeby wyjsc na slonce :D Edytowane 1 Maja 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 matura? lol mi cos sie nie chce :/ nie wiem czemu (tzn. uczyc) PS podobno ma byc cos z renesansu na polskim (bo jakas rocznica sie zbliza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) podobno ma byc cos z renesansu na polskim (bo jakas rocznica sie zbliza) :blink: lepiej nie bo ja więcej powtarzałem z współczesności. BTW skąd masz takie dane ? Edytowane 3 Maja 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...