..::SKIPER::.. Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Przed chwilą miałem spięcie płyty głównej z kablem który doprowadza prąd do procesora (Athlon XP). W moim zasilaczu Tagan 420W są dwa te kable (drugi potrzebny chyba do Pentiuma 4), jeden już doprowadza prąd, a drugi sterczy. Na szczęscie się chyba nic nie stało. Testowałem kompa na 3D Marku 2005, Doomie 3 i Oblivionie - wszystko OK. Jak myślicie, skoro wszystko działa, to się chyba nic nie stało? Niewiedziałem, gdzie utworzyć ten temat. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez ..::SKIPER::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Pomyśl logicznie. Nie potrzebny ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SKIPER::.. Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Potrzebny. Chciałem się upewnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco1111 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 tez mialem taki problem tylko że u mnie spiecie nastąpiło od kabli do diod przy obudownie i dysk mi sformatował :( a poza tym komp chula dziki zasilaczowi ktory oddcinal napiekcie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...