AthlonPower Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Problem taki: mam Ti4200, jak w opisie Niestety od kąd posiadam NF7 nie rusza wogóle AGP, w biosie moge ustawiać na Auto, x4, x8, a w zakładce karty nadal widze PCI. Nie pomogły 2 wersje sterów, wina windowsa też nie jest, bo nawet po 2 formatach pozostaje to co było...PCI :mur: Everest tez pokazuje, że AGP z niewiadomych przyczyn wyłączone, mimo że wersja to 3.0 czyli powinno ruszać. Fast write w biosie też niezaleznie od ustawianie nie włącza się, a everest: obsługiwane wyłączone. Chciałem wymusić agp8 RivaTunerem ale w zakładce pola są nieaktywne i żaden config ich nie oblokowywuje. Help :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zainstalowałeś sterowniki do MoBo? Jeśli tak, to czy na pewno te z GART. A może na księżycu przyciąganie za małe :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUK! Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 to są dwie przyczyny tego albo płyta nieobsługuje karty albo zmieniłes biosa na karcie graficznej miałem to samo.Powiem jak jak dokładnie zrobiłem: 1.zmieniłem bios karty graficznej na stary 2.zmieniłem bios płyty głównej 3.zrobiłem formata całego dysku 4.POMOGŁO od tamtej pory nie zmieniam biosa na karcie graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...