jauhis Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 No ja moge powiedziec ze dobrze wybrales, mialem wczesniej napisac abys myslal nad dragonem/antecem no ale skoro juz wybrales to spoko, jak bedziesz mial bude powiedz jak sie sprawuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nonamer Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Ok, dzięki Jak zamontujesz obudwę to się podziel wrażeniami - jeszcze trochę czasu mam do kupna. Myśle nad chiefami LBX (duże, solidne) a własnie antecami (rozważam model Antec Performance One P160W link ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikas Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Ja kupiłem obudowę Chieftec Dragon Medium Tower i jest super, po pierwsze temperatury mi spadły. Na procesorze wcześniej miałem w stresie 65C a teraz 42C, więc różnica jest ogromna. Twardy dysk gdzieś ciszej chodzi ( mniej go słychać) bo obudowa jest z grubej blachy. Ogólnie jest dużo miejsca, kable ładnie są pochowane i jest dobry przepływ powietrza. Dlatego mogę wszystkim śmiało tą obudowę polecić, ja tego zakupu nie żałuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 no dostalem juz bude, ale dopiero wlozylem bebechy, jutro zrobie wszystko do konca i podziele sie wrazeniami (w tajemnicy moge powiedziec, ze obudowa jest zajedwabista :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 tez zastanawiam sie nad kupnem obudowy, a konkretniej nad tym centurionem. antec wydaje sie spko, ale ma drzwiczki. jak dla mnie zbedny niepraktyczny bajer, ktory by mnie tylko denerwowal. ten centurion podoba mi sie glownie dzieki temu ze jest prosty... macie jakies propozycje innych podobnych obudow, bez drzwiczek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 ej czym sie rozni ta: http://www.allegro.pl/item103719005_srebrn..._4speed_pl.html od tej: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25806 bo jakos roznicy nie moge znalezc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 A60 jest starszym modelem z tego co pamiętam. Posiada trochę więcej dodatków + wysuwaną tackę płyty głównej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 http://www.allegro.pl/item103719005_srebrn..._4speed_pl.html warto to kupic? tanio nawet chyba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 warto, bardzo warto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 raczej tak :] Lian-Li to klasa sama w sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...