someone88 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Czy ma ktoś może w posiadaniu Świat Nauki 11/2002 wystarczył by mi sam tekst FIZYKA Paul Davies Zagadka upływającego czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Juz hest topic do takich pytan IMO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 O artykuly prasowe? Ktory niby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) W bibliotekach/czytelniach powinni mieć. Ja mam tylko WiŻ od r. 1998 do teraz. A co do czasu- w zeszłym miesiącu w WiŻ był dodatek (właściwie numer specjalny) o czasie. Jeżeli poszukasz, powinieneś znaleźć jeszcze w saloniku prasowym. Baj de łej: jeden dwa trzy cztery .:.:edit:.:. Uaktualniałem strony ;) Już wszystkie ;) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Marecek Wielki jesteś! Wielkie Dzięki bardzo mi pomogłeś :) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez someone88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...