heryf Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 posiadam aktualnie GeIL 512MB PC-400 CL2.5, moje pytanie jest takie dokupic jeszcze jedna taka sama kosc czy myslec nad jakas inna marka, dodam ze nie zalezy mi zbytnio na tym zeby pamieci byly super do o/c, maja byc stabilne i lekko podatne na krecenie, osobiscie wzial bym taka sama 2 kostke, ale z mila checia rozwaze wasze wypowiedzi, cfg. epox 8kda3i rev.3.2, sempron 2800+ (@2000mhz), 6600GT asusa, Chieftec (GPS-400AA-101A) 400W, w moim odczuciu brakuje mi ramu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 jak kupisz taka sama kostke to bedziesz mial 100% pewnosc ze bedze działała w dualu, a jak kupisz kosci innego porducenta z takimi samimi timingami jak te geil'e to moga robic problemu w dualu albo wogole nie ruszycz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 jak kupisz taka sama kostke to bedziesz mial 100% pewnosc ze bedze działała w dualu, a jak kupisz kosci innego porducenta z takimi samimi timingami jak te geil'e to moga robic problemu w dualu albo wogole nie ruszycz. W s.754 nie ma dual channel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...