Skocz do zawartości
Gość lechu1777

Radio Samochodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lechu1777

Ale ktora instrukcje? To ze on powinien byc to ja wiem :( Instrukcja radia jest ale tam kodu nie ma. Instrukcja meganki chyba tez gdzies jest ale to tam nie ma raczej. Nie wiem sam :| Jak widzialem na stronce to taka mala karta bankowa powinna byc CHYBA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lucas234

to co mi podales to jest numer produktu "FD0698064112600" natomiast numer seryjny powinien wygladac tak:

RNxxxFWxxxxxxx gdzie x to cyfra musisz poszukac czegos takiego bo numer poroduktu z reguly na wszystkich radiach jednej serii jest taki sam i nic sie z niego nie odczyta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Wlasnie :) Narcyz dobrze gada. Napisalem sms do Niego jak powinien wygladac ten numer, ale o tej godzinie to chyba duzo nie zrobi :)

DonCorleone napewno nie wymiana na nowe <lol56000> Na radiu nie pisze kod na 100% A wiecie gdzie tren numer seryjny jest? NA tyle/boku radia?

EDIT/ Nie wiem, nie ma na radiu takiego kodu jak "zwór" :| Czy ten kod jest na radiu czy gdzies indziej?

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zadzwon do ASO renault, jezeli radio jest radiem zamontowanym w fabryce (ten konkretny egzemplarz musialbyc w tym samochodzie w momencie wyjazdu z fabryki) to podadza ci ten numer po VIN samochodu, z reguly za free

Edytowane przez johnson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

No napewno jest od nowości chyba ze wymieniali go bo się popsuło (ale to i tak w salonie renault), instrukcja od radia jest! Dzisiaj do Niego wpadne CHYBA zalezy czy bedzie mial czas to zobaczymy czy w tym spisie treści jest. Jak nie no to elektornik/salon renault...Odezwe się dzisiaj wieczorem/jutro czy kod jest czy dalej go nie ma. A jak ta naklejka wyglada? Taka jakby "3D" ?Czy zwykla biala naklejka?

EDIT (po kumplu) : Bylem u Niego, przejzelismy cale radio dookoła, Numery seryjnego ani widu ani słychu. W instrukcji to samo, nie ma kodu ani numeru seryjnego. JEst tylko jakas naklejka zwykla z takim czyms jak kod kreskowy i pod tym numer jakis, ale to raczej nie to bo nie wyglada jak na wzzorze, nie zaczyna się od litery, nie ma liter w ogóle... Noi co teraz? Nie ma numeru seryjnego to teraz kumpel szuka żeby kupić takie samo na allegro :| To naprawde juz ostatecznośc?

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi