Thorn123 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam posiadam system win xp prof i juz go pare razy instalowalem i ostanio po awari komputera wymianie plytty glownej nie chce mi go aktywowac ;/' czy ktos wie moe co z tym fantem zrobic ? czy wogule da sie cos zrobic czy trzeba kupic nowego xp ? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky@ Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam posiadam system win xp prof i juz go pare razy instalowalem i ostanio po awari komputera wymianie plytty glownej nie chce mi go aktywowac ;/' czy ktos wie moe co z tym fantem zrobic ? czy wogule da sie cos zrobic czy trzeba kupic nowego xp ? ;/Zadzwoń do microsoftu, oni powinni ci podać nowy key ;]pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorn123 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zadzwoń do microsoftu, oni powinni ci podać nowy key ;]pozdrawiamdzwonilem do nich to mi powiedzieli ze aktyrwacja jest niemozliwa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 aktywacja przez telefon bodajze 801 308 801 wklepiesz ten mega klucz bot ci powie ze niemozna zweryfikowac twojego klucza podasz klucz jakies koebiecie ona ci przelaczy na bota co podaje drugi super mega dlugi klucz wklepiesz go i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky@ Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 dzwonilem do nich to mi powiedzieli ze aktyrwacja jest niemozliwa ;/Nie wiem co ci moge poradzić, ale może zainstaluje wersje piracką, później znowu sformatuj i zainstaluj twoją orginalną wersje i wydaje mi się, że w ten sposób uda ci się potem przeprowadzić aktywacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a ogolnie z jakiego powodu powiedzieli ze jest niemozliwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky@ Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a ogolnie z jakiego powodu powiedzieli ze jest niemozliwaNo właśnie?Przecież jest to ich zadanie pomuc uzytkownikowi, który korzysta z ich legalnego oprogramowani :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No właśnie?Przecież jest to ich zadanie pomuc uzytkownikowi, który korzysta z ich legalnego oprogramowani :Dw oem pomoc techniczna zostaje przeniesiona na dostawce systemu czyli sklep/producenta kompa ale lapserdaki przy aktywacjach nie maja prawa robic problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...