...Magik... Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Obecnie mam 40GB Segate dysk ide chciałem dokupić sobie jakiś inny dysk i tu mam pytanie czy dysk sata nie będzie sie z tym gryzł ? Czy działa albo ata lub sata ? I drugie pytanie jaki dysk warto kupić w cenie do 250 zł najlepiej z allegro, musi mieć troche gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Obecnie mam 40GB Segate dysk ide chciałem dokupić sobie jakiś inny dysk i tu mam pytanie czy dysk sata nie będzie sie z tym gryzł ? Czy działa albo ata lub sata ?będą działać oba, nie będzie między nimi konfliktów I drugie pytanie jaki dysk warto kupić w cenie do 250 zł najlepiej z allegro, musi mieć troche gwarancjinie kupuj dysku na Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A jaki widzisz problem w kupnie i odbiorze osobistym na allegro? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TS96 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A jakie jeszcze życzenia co do dysku poza tym że do 250? IMHO warto rozejżeć się za samsungami lub seagate :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...