Melzar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam Mam ogromny problem z siecią a mianowicie dziele neostradę 640KB na dwa kompy i na drugim (temu co udostepniam poloczenie internetowe) internet nie chodzi a wlasciwie chodzi tak jak by mógł a nie chcial. Kiedys wystarczyło ze zaznaczałem zeby wyszukiwal ip automatyczne i bylo ok a nawet gdy wpisalem ip komputera co udostepnia net to i tak to nie pomogło. Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) a troche wiecej?? czym dzielisz?? dlutem czy pila?? jak by mógł a nie chcialtzn wpisujesz w ie adres i cos sie dzieje czy nic pingi jakie masz?? i moze update windy robiles ostatnio?? Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melzar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 dziele przez "udostepnianie polączenia internetowego" pingi ok wszystkie tylko sie otwiera strona 2 minuty i wyskakuje bląd ze nie moze sie połączyć podejrzewam ze to cos z firewallem tylko nei wiem co zrobic. Używam zone alarm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) a jakigos proxy nie ustawiliscie przypadkiem? zonealarm??najprosciej sprawdzic czy to on wylaczajac go a update byly robione?? bo ms puscil taka poprawke ktora na kompach z softem hp share-to-web(soft do niektorych druksarek skanerow i innych) i ktoryms antywirem strasznie kaszani miedzyinnymi ie stron nie otwiera Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melzar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No własnie zadnego proxy nie ustawialem to nie Zone alaram wyłączałem już go :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a jak w start/uruchom wklepiesz www.wp.pl to otworzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melzar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 juz jest ok tak myslalem ze to przez firewalla musialem go wywalic i zainstalowac jeszcze raz :) dzieki za pomoc :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...