Piotrek_L Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mam lacze BT 2MB i jak sciagam cos Bit Cometem to strony mi sie nie otwieraja <_< Mam router i odblokowane na nim wszystkie porty,oraz wylaczona zapore w windowsie.Natomias jak sciagam cos ze stron i cignie max caly czas to nie ma problemow z otwieraniem stron itp.W czym moze byc problem??????Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a z jaka predkoscia od ciebie sciagaja z bit cometa i jaki masz upload, moze poprostu bit comet zapycha Ci cale pasmo na wyjsciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_L Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 To nie ma znaczenie moge ograniczyc wysylanie i pobieranie do minimum i nadal jest to samo :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zmienić program na inny. Ja używam Shareazy do zdzierania z p2p i bez problemu działa mi ograniczanie pasma, a poza tym to obługuje ona też sieci Gnutella1, Gnutella2 i eDonkey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...