hu_sh Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam, myślałem żeby kupić sobie taką płyte: http://www.znak.pl/index.php?cid=327&scid=...GigGAK8NF9Ultra może mi ktoś coś o niej powiedzieć, bo nie wiem jak się kręci i wogóle? Jak duża różnica jest pomiędzy nią a innymi Asusami czy DFI? dzięki i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 no to tak... miedzy tym mobo a DFI jest przepaść .... co do asusa to zaleznie od modelu ale mniej więcej tak samo się kreci... płyta o tyle fajna że daje rade nawet przy OC z tym radiatorem pasywnym = cisza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sushan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Płutka nawet fajna ale jeżeli masz kase bież DFI tak jak letrev powiedział między nimi jest ogromna przepaść!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...