Gasto Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam, problem jak w temacie, niechce kupowac w ciemno tego zalmana, więc pytam sie ekspertów ?? czy to chłodzenie bedzie pasować na serie 7900GT bo nigdzie nie moge znaleść odpowiedzi. za pomoc z góry THX :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helm Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam, problem jak w temacie, niechce kupowac w ciemno tego zalmana, więc pytam sie ekspertów ?? czy to chłodzenie bedzie pasować na serie 7900GT bo nigdzie nie moge znaleść odpowiedzi. za pomoc z góry THX :D pozdr będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam, problem jak w temacie, niechce kupowac w ciemno tego zalmana, więc pytam sie ekspertów ?? czy to chłodzenie bedzie pasować na serie 7900GT bo nigdzie nie moge znaleść odpowiedzi. za pomoc z góry THX :D pozdr jest przeciez topic o 7900- tam mogles spytac Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Muniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja bym raczej wział do tego 7900GT Accelero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Po pierwsze nie ciagnijcie tego tematu tutaj. Po drugie torque8- moze najpierw zapoznasz sie z tym, o czym piszesz...? Accelero nie pasuje na 7900! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasto Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 czyli na 100% bedzie pasował tak, mam nadzieje bo jak kupie i bedzie zonk to sie potne ;) accelero nie bedzie pasił bo już czytałem o tym, poza tym w topicu 7900 tego nie umieściłem bo tam jest motłoch w tyj, świat nie zawali z powodu jednego postu heh. thx wszystkim za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 bieri zalmana tylko te badziewne radiatory nawet nie zakładajkup sobie jakieś revolteci, nie koniecznie miedziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Radiatorki w zupełności wystarczą do tej karty, a Accelero X1 nie pasuje na 7900GT, dopiero następna rev. bedzie pasować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...