paradokss Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 no właśnie mam go zainstalowanego i jak właczam film na tv to on się nie uruchamia tzn plik z napisami, powinno pojawić się małe niebieskie okienko na pasku a ono tylko na chwile blysnie i znika no i oczywiście nie moge podać ścieźki z napisami ostatnio używałem tego programu i nie było tego problemu. Można oczywiśćie poszukać i otworzyć ten programik z katalogu ale zakładka z dotępem do pliku z napisami jest niedostępna. Co to może byc , aha mam radeona 7500 i tryb theater mode udostepniony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 O ile dobrze mnie uczono to filtr G400 działa poprawnie tylko na kartach Matroxa wlasnie model G400. W innych przypadkach moga być rózne jajca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradokss Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 to jak wytłumaczysz fakt ze poprzednio u mnie chodzil bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zainstaluj "NIMO CODEC PACK" przy instalacji jest ostrzezenie WARNING !!! "Do not chose the G400 Filter if you do not have G400 graphic cards Do not install the Bicubic Resizer Filter id you do not have any problem about video upside-down. " Takie cos mi wpadlo w oko wiec moze pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradokss Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 po zainstalowaniu nimo codec jest ok przedtem miałem showpack codec wielkie dzieki Daro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...