C!@zzz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Siemka, Obecnie mam neostra 640kb/s na starej umowie bez limitu. dzisiaj dostałem oferte łącza zbiorczego (kabel albo radio) 4Mbity z brakiem limitów i wszystkimi portami odblokowanymi oraz gwarantowaną prędkością 80KB/s jak dlamnie zbyt pięknie... Co o tym myślicie, opłąca się zmieniąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 80KB/s = 640 kbit/s jeszcze sie dowiedz jak z ip publicznym jest i porownaj ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Masz jakies problemy z neo , jesli nie nie zmieniaj operatora. Na takich zbiorczych siecach bardzo zadko klient wychodzi dobrze. Na poczatku moze byc pieknie a pozniej tak jak u wiekszosci - wszystko diabli wezma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 w osiedlowki pchal bym sie dopiero po gruntownym sprawdzeniu ich stabilnosci/trafnsferow/serwisu/spraw z publiczym(prywatnym)ip i przekierowywaniem portow. na migracjach osiedlowka->neo prawie zawsze sie zyskuje na migracjach neo->osiedlowka roznie bywa C!@zzz a migracja na neo 512 np? placil bys mniej mialbys niewiele mniejszy transfer minus taki ze jesli robisz backup internetu za pomoca tornetow albo emule to musial bys sie miescic w 15GB/miesiac ;) podobnie jak Cloperflake mam malopozytywne doswiadczenia z "laczami zbiorczymi" i bardzo je odradzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja też odradzam, bo mam złe wspomnienia z sieciami osiedlowymi (w moim przypadku była to sieć radiowa na dodatek). Jak zmieniłem ją na neo to po prostu byłem w szoku jak net może działać :-D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 chyba nie ma nikogo kto chwali osiedlowki chociaz jak nie bylo tych wszystkich kaz sraz i innych ematolow to osiedlowki sie spisywaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...