aceraspire Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Kurczę, mój LITEON (Model: PA-1650-02) też wytwarza wokół siebie mikroklimat gorący... :lol2: Teraz, kiedy temperatura otoczenia rośnie staje się to dokuczliwe... Ciekawe co będzie jak zaczną się upały ??? :blink: Jak myślicie, można by to reklamować... Chyba trzeba skrobnąć maila do serwisu - skoro tak wiele jest uwag dot. zasilaczy... Chociaż znając życie i firmę Acer, oraz BLASC :mur: to nic z tego... Pozostaje Centrum Serwisowe w Brnie... Jest tylko jeden zonk :huh: Lapek bez zasilacza będzie martwy... Pozdrawiam Ludzie pisałem do Brna i naprawdę spoko ludzie. Szybko i profesjonalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 aceraspire pisałeś konkretnie w sprawie zasilacza?? Jesli tak, to jaka była odpowiedź?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) mój zasilacz wytrzymuje temperaturę >100'C. Tak mi się przynajmniej wydaje, bo podczas grania nagrzewa się tak, że nie da się go dotknąć, trzeba przez ręcznik ;) (pentium4 on board). Co do reklamacji, to myślę, że nie ma sensu. Jak widać wielu ludzi ma grzejące się zasiłki i jakoś da się z tym żyć. Ludzie pisałem do Brna i naprawdę spoko ludzie. Szybko i profesjonalnie.Kontakt po Polsku, Angielsku? Edytowane 28 Maja 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie na zasialczu LiteOna jest naklejka : Be careful! May become hot! Myślę, więc że są one zaprojektowane do pracy w tak wysokiej temperaturze i nie ma co się za bardzo martwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadows Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Kontakt po Polsku, Angielsku? Dobre pytanie :D a drugie na które chciałbym poznać odpowiedź, to jaki numer do tego serwisu jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Dobre pytanie :D a drugie na które chciałbym poznać odpowiedź, to jaki numer do tego serwisu jest??Instrukcja zgłoszenia usterki + numer kontaktowy Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Ja reklamowałem baterię i naprawdę szybko się z tym uwinęli i mam nową baterię. Polecam bo naprawdę bardzo porządny serwis :) Kontaktowałem się przez pomoc techniczną na stronie Acera. Pozdro P.S Jedno mnie boli to to że nie napisali że jeżeli wykończysz baterię do końca to ona traci pojemność. A takie głupoty że nie masz go wrzucać do hasioka to napiszą :angry: Edytowane 28 Maja 2006 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadows Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) serwis mam nadzieję że będzie przynamjmniej lepszy od BLASC'a , narazie to nikt nie narzeka, więc jestem dobrej myśli. Ale kurier coś zamula strasznie (wysłałem lapka w czwartek) a z informacji jakie mam od ups (śledzenie przysyłki) wynika że wciąż w katowicach jest :mur: zobaczę w poniedziałek jak się do nich dodzwonię. A co do zasilaczy to ja mam zasiłkę Delta Electronics, i powiem że jestem bardzo zadowolony. Praktycznie zawsze jest chłodna :blink: , nawet po kilkudniowej pracy. Chociaż zasiłka się nie psuje, czego nie mogę powiedzieć o lapku, który już 2 raz odwiedza serwis :angry: Edytowane 28 Maja 2006 przez shadows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 P.S Jedno mnie boli to to że nie napisali że jeżeli wykończysz baterię do końca to ona traci pojemność. A takie głupoty że nie masz go wrzucać do hasioka to napiszą :angry: Jak mówisz? Jak rozładowujesz baterie do takiego stopnia że lapek gaśnie i przycisk power nie działa to bateria traci pojemność? To nie jest z bateriami np. niklowo kadmowymi że rozładowywanie do 0 jest wskazane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jak mówisz? Jak rozładowujesz baterie do takiego stopnia że lapek gaśnie i przycisk power nie działa to bateria traci pojemność? To nie jest z bateriami np. niklowo kadmowymi że rozładowywanie do 0 jest wskazane??Pełne rozładowanie baterii li-ion negatywnie wpływa na jej żywotność, należy tego unikać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...