UfoK Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Cześć Mam Durnia 700 i temp. po obciążeniu wynosi 48 C. To troche dużo jak na taki stary proc. Mój wentyl to Cooler Master DP5-6I31C-A1. Jest dość duży ma ponad 5000 rpm. I wedłóg producenta rekomendacje do XP 1900. Wyszlifowałem spód radiatora zacisk jest chyba oki. A temp. wysoka. Używałem dwóch rodzajów past zwykłej białej typu H i srebnej dodawanej do Spire. Na tej drugiej pracuje obecnie, na starej miałem 51 C. Zasilacz nie jest ustawiony pionowo, więc nie przysłania proca. Dodatkowo mam w kompie wentyl wyciągający powietrze z kompa. Jak nic nie wymyślicie to chyba skuszę się na tego nowego titana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 mogles rdzen ukruszyc, u mnie po ukruszeniu temp wzrosla o 10* :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 rdzeń jest cały, nie ruszony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Nie wydaje mi sie zeby 48stopni to bylo duzo. Na swoim starym Duronie750 mialem tyle samo stopni, a nawet ~54 w lecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Ja mam na moim 1200Mhz Duronie 52 stopnie:( I co mam robic:*( ale coz zyje sie dalej i musze sobie kupic tego Titana:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonM Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Heh, mój Athlon TB ma 63 work i ok 55 idle i co ja mam zrobić? (jądro jest coprawda odrobinke skruszone, ale w pore kupilem copper shima). I żadnych radiatorków nie bede kupowal, no chyba że złotego Zalmana :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Tylko dla porownania: moj PeTrzy w pracy 44, na luzie: 36stC, chlodzony GoldenOrbem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...