Agi27 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Chce nagrać w NERO ponad 700 MB (ok.780 MB), mam już płytkę o pojemności 800 MB. I tu pojawia się problem ponieważ, owszem nero doda te dane z tym że jak już chce nagrywać krzyczy mi że za mało miejsca na dysku. Jak przestawić w opcjach NERO, żeby on widział tą płytkę??? Czy jest wogole jest taka możliwość? A jak nie to jak to nagrać na płytkę CD. Najprościej byłoby to wrzucić na DVD ale nie mam tego czytnika w komputerze. Bardzo proszę o radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 plik--opcje--ust.zaawan.-- ustawienia overburning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi27 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 No i mam to wlączone. Z tym że to chyba o to nie chodzi ponieważ dotyczy to : Włącz przepalanie (overburning) DVD a nie CD. Chyba że to nie o te opcje chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 słysząłem ze moze tez to od samego napędu zalezeć ze neiktóre nienagrywają cd wiecej jak 700mb, ale nic na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Więcej niz 700 to nie nagrywały nagrywarki produkowane przed 2001 rokiem. Pózniej większosc to potrafila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Mode2CDMaker + odpowiedni filtr direct show Jest jedno ale. Kiedy nagrywasz zwykłą płytę mieści się ok 700mb, ale tak na prawde jest jeszcze ok 100mb dodatkowego miejsca na dane naprawcze. Za pomocą porgramu, który podałem można stworzyć obraz płytki i później ją wypalic, ale jeśli płytka się zarysuje to już się jej nie odczyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 słyszałem ze ejst taki zapas ale 30mb O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Napisz mi jak i gdzie mogę udostępniać pliki do zarzucę na forum, z resztą na cdrinfo jest cały artykuł, ale żebyś nie musiał szukać to się poświęcę. Co prawda nie bardzo pamiętam ile dokładnie na taką płytkę wejdzie, ale jestem na 99% pewny, że właśnie ok 800mb moze trochę mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 w róznych serwisach rónie piszą, producenci róznie podają, czasem mija sięto z prawdą, zależy to do płyty i nagrywarki a nie to że "każda". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 zależy o czym mówisz jeśli chodzi o overburning to zgoda. Natomiast jeśli chodzi i samo wypalanie danych w sektorach przeznaczonych na ewentualne dane naprawcze to raczej nie powinno być problemu. Wiem co mówię, bo sam sprawdzałem, ale jak już mówiłem to raczej dla ewentualnych testów i jako ciekawostka bądź ostateczność i to tylko chwilowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...