durczyn Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam oryginalnego power directora cyberlink, i jak wczytuje jakieś filmy typu matrix i inne to po jakiś 20 sekundach od wczytania sięprogram robi mi zwiechce i siewyłacza.... ściągam updaty ale mimo to niepowinno być takich rzeczy, ojej, da się coś z tym zrobić ? ps: updatey sie enichcą instalowac bo wymagają wersji 3.0 która posiadam, ale lol ps2: jutro pozyczam v5.0 i zobacze czy tez jest tak samo Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja na 2.5 miałem problemy przy "produkowaniu" a w 5.0 jest już wsztstko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 mam już v5.0 i działa powiedzmy poprawnie ale jakoś tak powoli jakby źle optymalizowana była czy coś.... ale można już coś na tym robić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 U mnie działa bardzo szybko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...