Astro Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam , potrzebuje odpalic aplikacje windowsowa (DOS) na unixie , jest jakis emulator do tego? Programik ktory chce uruchomic jest bardzo prosty , jest to server do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam , potrzebuje odpalic aplikacje windowsowa (DOS) na unixie , jest jakis emulator do tego? Programik ktory chce uruchomic jest bardzo prosty , jest to server do gry.jest taka bardzo przydatna strona, juz Ci mówie jak z niej skozystać: w pasku adresu wpisz google.pl i wciśnij enter, później w polu "szukaj" wklep to co Cie interesuje, np. "emulator windows"... w pierwszych 3 wynikach masz 2 emulatory ;) no i oczywiście Google(albo inna wyszukiwarka) nie gryzie :P ja polecam Ci www.winehq.org pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 jest taka bardzo przydatna strona, juz Ci mówie jak z niej skozystać: w pasku adresu wpisz google.pl i wciśnij enter, później w polu "szukaj" wklep to co Cie interesuje, np. "emulator windows"... w pierwszych 3 wynikach masz 2 emulatory ;) no i oczywiście Google(albo inna wyszukiwarka) nie gryzie :P ja polecam Ci www.winehq.org pozdr. hmm mierzylem czas :P (1,86s.) dla zapytania dos+emulator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 hmm mierzylem czas :P (1,86s.) dla zapytania dos+emulator to wolnego masz neta :P mi w 0,22 znalazło ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (Znaleziono w 0,06 sek.) 2107102[/snapback] hmm mierzylem czas :P (1,86s.) dla zapytania dos+emulator A to nowosc. To na emulatorach dosa chodzą windowsowe programy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Kolega wspomina o DOSowym programie, który odpala pod Windowsem. A ja polecę Cedegę =]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Jak się potrafi czytac to sie widzi ze chodzi o windowsowy program działający w wierszu polecen.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Czyli misiek, Cetega w sam raz =]. Bardzo prosty server gry może, choć nie musi, działać pod czystym DOSem ze skonfigurowaną siecią. Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Lanselot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Movi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Kolega chyba szuka tego : http://dosbox.sourceforge.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jak się potrafi czytac to sie widzi ze chodzi o windowsowy program działający w wierszu polecen.... khm ja tez umiem czytac i tak jak napisano juz wyzej moim celem przy szukaniu bylo wskazanie na dosboxa (pominalem inne emu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...