Hamster Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Witam chce sobie sciagnac na laptopa (IBM T21) [brzydkie określenie na linuksa]a, padlo na suse i teraz mam pytanko. Wszedlem na stronke http://en.opensuse.org/Mirrors_Released_Version#Poland i nie wiem ktora z nich sciagnac, a w szczegolnosci nie wiem co oznacza to ppc. Moglby ktos pomoc? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Witam chce sobie sciagnac na laptopa (IBM T21) [brzydkie określenie na linuksa]a, padlo na suse i teraz mam pytanko. Wszedlem na stronke http://en.opensuse.org/Mirrors_Released_Version#Poland i nie wiem ktora z nich sciagnac, a w szczegolnosci nie wiem co oznacza to ppc. Moglby ktos pomoc? :) a moze RC3?? torrenty: ftp://ftp.tu-chemnitz.de/pub/linux/opensu...on/SL-10.1-RC3/ 10.0 troche juz stare i dużo upgradu trzeba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 a moze RC3?? torrenty: ftp://ftp.tu-chemnitz.de/pub/linux/opensu...on/SL-10.1-RC3/ 10.0 troche juz stare i dużo upgradu trzeba ;) ja bym poczekał na oficjalne 10.1 :) i dopiero to ściągał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon_pro Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 ja proponuje jeżeli ci nie szkoda czasu i ściągnij sobie SuSE 10.0 i zainstaluj... polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 i nie wiem ktora z nich sciagnac, a w szczegolnosci nie wiem co oznacza to ppc. Moglby ktos pomoc? :)PPC to binaria skompilowane dla architektury PowerPC (procesory PowerPC). Ciebie powinno interesować x86. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...