DoThAn Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Witam ostatnio mój kolega wyjechał do anglii jest tam juz 3 miesiąc i teraz wraca 25 maja tylko na tydzień bardzo mnie prosił żebym zorientował sie jakie łącze mógł by w domu założyć aby jego mama mogła z nim pogadać poprzez skayp'a w domu nie mają telefonu wiec można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś z dialogu lub coś z Tp.sa proszę o odpowiedzi może ktoś z Was ma łącze neostrady i gada poprzez skayp'a ? chodzi tylko o to żeby nie zrywało połączenia te łacze będzie służyć tylko do rozmów audio z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariacik Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 skype nie uzywalem wiec nie wiem, ale proponuje aby sobie rozmawiali przez team speaka lub ventrillo. jak beda chcieli pogadac to ustawia sie przez gg na jakas godzine i sobie wejda na jakis server teamspeaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Z Tepsy to dość drogo będzie wychodzić tel + neo ,a i w Dialogu pewnie podobnie jest (domyślam się tylko) Może raczej jakaś radiówka,kablówka.Popytaj ludzi mieszkających w jego pobliżu,pewnie wiedzą coś więcej na temat dostępu do netu.Lepsza mniejsza prywatna sieć niż "firmowe molochy",w tych ostatnich to mają cię głęboko w d... nie ma nawet z kim zbytnio gadać na temat jakości łącza.W TP to zapomnij ,że cokolwiek załatwi w tydzień. Z tego co zauważyłem to Skype ciągnie jakieś 5KB w jedną i 5KB w drugą stronę. Łącze 128 kbps to minimum jakie musi mieć. Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez securite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Witam ostatnio mój kolega wyjechał do anglii jest tam juz 3 miesiąc i teraz wraca 25 maja tylko na tydzień bardzo mnie prosił żebym zorientował sie jakie łącze mógł by w domu założyć aby jego mama mogła z nim pogadać poprzez skayp'a w domu nie mają telefonu wiec można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś z dialogu lub coś z Tp.sa proszę o odpowiedzi może ktoś z Was ma łącze neostrady i gada poprzez skayp'a ? chodzi tylko o to żeby nie zrywało połączenia te łacze będzie służyć tylko do rozmów audio z góry dziękuje Ja mam 128/128 i Skype spokojnie chodzi bez żadnych przerw w transmisji. Edytowane 1 Maja 2006 przez Vieri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 mi ostatnio wlaczyl sie limit w neo , i na downloadzie 32kbit/sek skype spokojnie dzialal bez przyciec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ja mam w skypie przycięcia tylko wtedy jak strony otwieram :lol: A jak tylko gadam to jest ok ;) Konferenje też wychodzą :D Mam neo 256 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...