pluszek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Otoz, wyskoczyl mi bluescreen i musialem przeinstalowac stery do karty graficznej. Po instalacji nie mam ikon na pulpicie, chodz w folderze c:\documents and ...\nazwa urzytkownika\pulpit znajduja sie wszystkie, ktore wczesniej byly.... Nawet kiedy chcem utworzyc nowy skrot na pulpicie, to ikonka pojawia sie w w/w folderze, lecz nie ma jej na pulpicie..... Dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Sprawdź w rejestrze, gdzie dokładnie zlokalizowany jest folder odpowiadający za pulpit. Być może awaryjnie został stworzony profil inny niż Twoja nazwa użytkownika. Mogę podać klucz, jeżeli nie będziesz mógł znaleźć. A, i spróbuj jeszcze PPM -> Rozmieść ikony -> Według nazw =]. Ponadto... gpedit.msc -> Konfiguracja użytkownika -> Szablony administracyjne -> Pulpit -> Ukryj wszystkie ikony na pulpicie -> Wyłączony. Możesz również spróbować wyłączyć Active Desktop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 gpedit.msc -> Konfiguracja użytkownika -> Szablony administracyjne -> Pulpit -> Ukryj wszystkie ikony na pulpicie Wielkie Dziekuje... Pozdrawiam, problem z glowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...