erOl Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 http://www.primecooler.com/index.php?akce=setgrp&idgrp=2 Ktos sie spotkal na naszym rynku z ta firma ?? Jak wygladja ich zzynki zalmanaow w porownaniu do pentagrama i jak to stoi cenowo !!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Po moich ostatnich przezyciach z podróbką Zalamana (pentagram XC80AL), odradzam kupowanie takich tanich "badziewi", bo podziała 2miesiące albo 3 i padnie. Reszta w temacie o pentagramach, moj przypadek nie był jedyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 wiem ze ta firma jest popularna u czechów :P mysle ze to taki odpowiednik pentagrama który u nich mógłbybyc traktowany jako zżynka primecoolera wydajnosc pewnie bedzie podobna bo konstrukcja identyczna tylko ciekawe jaki wewntyl tam zastosowali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Jakosc wykonania jest tragiczna... Wole zaplacic wiecej i cieszyc sie pelnym profesjonalizmem wykonania. Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 firma to jeden wielki badziew :D spojrzcie tez na coolery pod cpu wszystko zrzynane =D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Hehehe to jest podroba Pentagrama :D Czyli podroba podroby zalmana ;) Watpie zeby to czarowalo wydajnoscia. Ale jestem ciekawe jak sie ma proporcionalnie wydajnosc do ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Hmm po zdjeciach... zwlaszcza ze sa ogromne :D ciezko mi powiedziec czy to gorzej wykonane od pentagrama... Mysle ze w tym przypadku roznica moze byc w wiatrakach! Nic wiecej nie znalazlem na temat tego sprzetu, opisow itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) chołdzenia gpu które wyglądają jak pentegram pewnie lecą z tej samej fabryki ;) miałem w ręku i to i to i jak dla mnie różnią się naklejką,, dostepne są do oglądania w compie w lublinie,, jak się będziecie domagać to się dowiem kto to pcha w polskę ;) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...