MICHAAL86 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 czesc mam aparat KONICA MINOLTA Z5 który nagrywa filmiki w rozszerzeniu MOV niestety jest to format który nie odtwarzaja wiekszosci odtwarzacze. chciałem sie dowiedziec czy są jakies programy które zmienia ten format na np AVI, mpeg lub inne bez zmiany jakosci obrazu jedyny program który mam to MOV2AVI lecz bardzo pogorszył mi jakos obrazu do bani poprostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 iestety jest to format który nie odtwarzaja wiekszosci odtwarzacze. zainstaluj quikealternative.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Do odtwarzania plików .mov wystarczy zainstalować QuickTime Alternative. Do konwersji można zastosować MediaCoder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAAL86 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 umie ktos obsługiwac ten program mediacoder ?? hmmm nie wiem czemu ale jak jzu mi przerowbiło na mepg to dzwiek nie zgadza sie z obrazem gdzie sie to zmienia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 spróbuj http://www.radgametools.com/ RAD Video Tools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Problem rozwiązany na GG - za wysokie bitrate (16000 kbps) - po zmianie na domyśne jest OK. Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Placio74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...