durczyn Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 mam karte x800xt pe , w gry już w zasadzie niegram, mam pytanko czy przerobienie jej na firegl, pomoze coś w np renderowaniu, w filmach z montażem, efekty 3d itp itd ???? jakby ktoś chciał instrukcje do przerabiania ati na fire gl, podsyłam na maila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Te karty sa glownie do obrobki 3d, do montazu itp. sa inne karty np. click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ale czy oryginał firegl tot o samo co przerobione x800xtpe na fgl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ale czy oryginał firegl tot o samo co przerobione x800xtpe na fgl ?Terchnicznie to prawie to samo. Ten sam GPU, pamieci nawet czesto PCB ale programowe przerabianie kart nie daje takie przspieszenia w programach profesionalnych jak oryginalne FGL. Producenci czesto zabezpieczaja sie przed programowymi zmianami np. dodaja jakis dodatkow rezystorek przy GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...