Skocz do zawartości
spectrum1600

Problem Z Windowsem Poważny. Pomocy.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak pisałem mem problem z tym extra systemem. Oczywiście winxp. Wczoraj miałem trojany to pomyślałem wrzucę format i tak zrobiłem. 2 razy instalowałem XP i teraz działa, tyle że jak włączam np antywira to się wyłącza sam po 1 sek i to samo jest przy ctrl alt del. Nie mam pojęcia co zrobić bo wygląda że to nie wina kompa tylko ukochanego systemu. POMOCY...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanów się nad potencjalnym zawirusowaniem aplikacji, które instalujesz po zbudowaniu systemu.

Sprawdź stabilność sprzętu, memtest, prime95, policz jakieś Pi.

Przypomnij sobie, czy Windows przed formatem miał taki sam stan ServicePacków oraz hotfixów jak przedtem lub też w dowolnym innym momencie, gdy problem nie występował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 formaty były po drodze. Teraz po wgraniu XP wrzuciłem avasta od razu i narazie dizała chociaż tak jakoś wolno zaczął chodzić. Trochę dziwne jak dla mnie to wszystko. ALe już jest ok wszystko bo chodzi heh.

Teraz wyskakują mia jakieś secure errory i do stronki wysyłają. Juz mnie ten komp dobija a działał dobrze....

Edytowane przez spectrum1600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom jadę avastem i śmici posżły ale usługi typu posłaniec itp wyskakuja raz komp restarta zarzucił po 60 sek. I nie iwem co zrobić bo wrzucę nowy sys i będzie to samo.

Zainstalowałem adaware i znalazło tam trochę śmieci wyrzuciłem i narazi ewwygląda na to ze jest extra!! Wielkie dizęki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem polega na tym ze stery programy i wszystko jest takie same jak zawsze instalowałem a teraz sie wali. Załączyłą się usługa posłąniec i i wyskakuje co chwila jakieś info niby od microsoftu po angielsku. Da to się jakoś wyłaczyć bo jest denerwujace a nigdy tak nie miałem. Poza tym raz wyskoczyło że fatalny bład i komp się wyłącczył po 60sekundach. Liczę na pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam tak jak pisałem mem problem z tym extra systemem. Oczywiście winxp. Wczoraj miałem trojany to pomyślałem wrzucę format i tak zrobiłem. 2 razy instalowałem XP i teraz działa, tyle że jak włączam np antywira to się wyłącza sam po 1 sek i to samo jest przy ctrl alt del. Nie mam pojęcia co zrobić bo wygląda że to nie wina kompa tylko ukochanego systemu. POMOCY...

A instalowales windowsa z kabelkiem od sieci wpietym, czy wypietym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz sprawdzę to bo denerwujące są te posłańce heh. Wyszedłem na godizne komp włączony wróciłem i 20 razy klikać ok musiałem tyle komunikatów.

PPo ztym XPantispy jest extra. Posłaniec wyłączony heh. Wielkie dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi