Dr@GuN Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 kiedyś czytałem artykuł znaleźiony na googlach jak sobie poradzić gdy system jest spowolniony przez to że bios kompa (u mnie dell) nie widzi pamięci chashe 2 poziomu , i u mnie właśnie po raz kolejny to sie stało , jak sie formatowało ten bios ?? bo z tego co pamiętam to jakaś kombinacja klawiszy była....tylko jaka ?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Wyjmij baterie na plycie glownej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ale mądry jesteś....gdyby to było takie łatwe....ale on sobie i tak trzyma i sie nie resetuje..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Skad wiesz, ze masz wylaczony L2 cache? Tak Ci podaja programy czy moze tak Ci sie wydaje bo przeczytales cos na google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ale mądry jesteś....gdyby to było takie łatwe....ale on sobie i tak trzyma i sie nie resetuje..... Jejku, to najpierw odłącz cały komp kompletnie od zasilania, potem naciśnij power, aby się opróżniły do reszty wszystkie kondenstatory w zasilaczu, a potem wyjmij na kilkadziesiąt minut baterię, lub jeszcze lepiej przestaw zworkę od clear cmos i wtedy nie ma prawa się nie zresetować. A gdybyś miał naprawdę nieaktywną całą pamięc cache l2, to by ci naprawdę woooooolno chodził komp. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 wiem bo cpu-z jej nie pokazywał , pozatym komp sie 30minut odpalał , czytałem że stare delle tak maja z nowszymi procusiami , problem już rozwiązany :P jak będzie sie to znowu dziac to sprawdzę wasze pomysły :/ narzie pozostaje eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...