Rider Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Na pewnej stronce znalazlem info ze moja plyta glowna ma czujnik temperatury CPU. Jednak zaden program nie moze tej temperatury odczytac. A ja nie zauwazylem nigdzie tego czujnika. http://cn.giga-byte.com/products/ga6emm.htm To ten urywek ze strony: PROTECTION Temperature Sensor Under Processor Heatsink Speaker Alarm When CPU Overheats or CPU Fan Failure Auto Speed Down When CPU Overheats System Health Status Detect & Report by BIOS, LDCMR & ˇ@SIV. Hardware Detects +/- 5v, +/-12v, CMOS Battery Voltage & ˇ@CPU Voltage Mam najnowszy BIOS dla mojej plyty. Sam juz nie wiem czy jest ten sensor czy go nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Masz troszke stara plyte i na 99% nie masz sensora ps. ja mam nowsza a tez nie ma!! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja sie może głupio zapytam - do biosu wchodziłeś? Tam powinna byc podana temperatura CPU. Jak nie ma to na pewno czujnika na płycie też nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...