skyy Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Podoba mi się. Gra gitara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) To wy nie wiecie że jak Racuch zrobi wc to nie ma wuja we wsi? ekstra wyszło btw węże to polixy ? coś zmatowiały :P Edytowane 29 Maja 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Super wyszlo, i nie wiedzialem ze masz Classified!! Ale klasa!!! :D Super tez wyszly te plyty na grafe i ta dzwiekowa. Wycinales wszystko recznie jak widze, i super wyszlo. Ja wszystko laserem tne, nie wyszlo by mi tak rowno (szegolnie te otwory na zapinke, ale napewno uzyles szablon nie? :P)zadnego szblonu, cieniutki mazaczek i trasowałem ostrą końcówką wkrętaka (trzeba jak z jajkiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Aha widze juz mniej wiecej. W kazdym razie wyszlo full-pro! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) To wy nie wiecie że jak Racuch zrobi wc to nie ma wuja we wsi? ekstra wyszło btw węże to polixy ? coś zmatowiały :P z szafy wygrzebałem słynne kilka lat temu Cristallo Extra, biedulki matowieją po 2 tyg. styczności z feserem ;/ chciałbym widzieć u siebie 10/16 clear (firmówki) ale czas pokaże Mozesz zrobic zdjecie gdzie prowadzą węże które wychodza z obudowy?tu opis : http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3245822 fotka na gorąco ;) p.s. czekam jeszcze na to: Edytowane 30 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 G.Skill Trident ... mniam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) szybka piłka, nie mając nic do roboty ;) deko picowania na tzw. nit-mod buda wygląda jak twierdza ;d;d można powiedzieć że racuchowy EastWallSquadCustoms :D p.s. mentalnie z nit-modem wspomagali m-dzy innymi Seba84_2005 i Plastek ;) Edytowane 1 Czerwca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Pomysł jest genialny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaaajefajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 dziękować :) prace "po pracy" trwają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 mała edyta: z nowości ;) GSkill Trident 3x2GB + modzik revolteca red uv obudowa wentyla pryśnięta czarnym matem dupli color a śmigiełka transparentnym sprayem (do lamp samochodowych) ciężko w warunkach polowych o oddanie efektu wiec fotki w odmiennych parametrach prace powoli ale idą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Nie pogadasz... :wink: pierwsza klasa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) bebechy zacne ale w WC jeszcze trochę do poprawienia zostało ;/ : -zasilanie 24 pin. (taśma-mod) won -wtyczka od SLI (niebieska) won -okablowanie (całe) cięcie tacki chowanie itp. -obudowa do colossusa, jakies alu z siatką (czerwoną ) :) -wloty (osłonki, przejściówki na węże) na dole obudowy (juz zrobione i czekaja ) -zmiana węży na RED 10/13 (feser tube juz czeka) -zmiana niebieskiego wentyla w zasiłce + zmiana oświetlenia w easycon Tagana na red (zielone i niebieskie) won -byc może małe malowanko środka budy troche się tego nazbierało :-D p.s. projekt od seba84_2005 (dziekować !) kolorystyka fpyte ;) jest małe ale na rys. zaznaczyłem problem, przy zasuwaniu boczka będzie lipton ;/ Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Baron szalejesz ... i bardzo dobrze bo projekt powalajacy - szacun R ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Baron szalejesz ... i bardzo dobrze bo projekt powalajacy - szacun R ;)dziękować wracając do zapinki D-Teka to nie ma z nią problemów, nie wiem co to za pleksa ale ani drgnie a śruby dokrecone b. mocno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 spoko kibelek. czerwony roxuje, jak Ci się odpowietrza tym rezem bo u mnie kijowo, zasysa powietrza @12V dopiero pompeczka w przerwach @5V i można tańczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 dziękować wracając do zapinki D-Teka to nie ma z nią problemów, nie wiem co to za pleksa ale ani drgnie a śruby dokrecone b. mocno No to super jak plexa daje rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 spoko kibelek. czerwony roxuje, jak Ci się odpowietrza tym rezem bo u mnie kijowo, zasysa powietrza @12V dopiero pompeczka w przerwach @5V i można tańczyć. dokładnie, zdejmuję chłodnicę i kładę na bok, idzie dużo łatwiej bo ssanie ten rez ma b.słabe chyba w ten sposób spaliłem już jedną DDC za poźno wył. zasilanie i pracowała w sumie długo bez cieczy ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 dorzuć jeszcze czerwone szybkośrubki na śledzie (ewentualnie pomaluj obecne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 mały edydszyn narazie fotki UV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) Kurna jakie piekło :D efekt kozak tylko szkoda że fotki takie kiepskie :-| Edytowane 14 Czerwca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Bardzo ladne wc ;) Nie zastanawiales sie nad zwodowaniem Classifieda? LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 No to wtedy by byla diabelska maszyna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 No niezle :D Układ "ubogi" ale się fajnie komponuję. Lepsze fotki poproszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jak zawsze zajebiste dziadziu ! :) Mimo wszystko przydałyby się takie małe elementy wykończeniowe głównie przedłużki do zasilania gpu , mobo itd. W połączeniu z pochowaniem innych małych kabelków i malowaniem byłoby jedno z najładniejszych wucetow in da world ! :D Ale ja wiem ze nie to sie liczy u ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 ;), czasem zapuszcze na tym czymś jakieś 3d ;) fotki w wer. tzw. BETA , muszę wywalić deko koloru blue (wentyl na chłodnicy deko zawadza i świeci przez otwor w tacce) czolo7 w zasadzie czekam na to coś co do fotek hmmm, ten Pan ( www.lukfoto.com ) chyba mnie odwiedzi jak skończę red-a, czasem mu wyjdzie ciekawa fotka ;) kablownia do zrobienia, sporo do zrobienia fota mniej skompresowana : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) No to z tym fullcoverem na mobasa bedzie miodnie B-) Jak juz ten bloczek do Ciebie przyjedzie to jestem ciekaw temperatur, bo jak narazie mam tak jak u Ciebie zwodowane CPU + GPU....a tak moze przemysle pomysl pelnego zwodowania mobasa :) Edytowane 15 Czerwca 2009 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Precello Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ale ślicznie w środku xD Graty :) Z przyjemnością oglądałem fotki ;> może ubogo jak ktoś tam wspomniał ale liczy się design :D a design jest miodzio racuchowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 NoNoNoNoNo, jeszcze do tego dwie zwodowane graficzki i przestane mowic ze masz slabego klopa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) ;) prędzej wsadze G300 dodam pare fot w lepsiejszej jakości bo te paintopodobne to faktycznie lipton ;/ Edytowane 15 Czerwca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...