TheDriver Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Bardzo ładnie Racuch. Mały offtop: Kompletnie nie rozumiem producentów mobasów, płytki piękne, red i black a tu koło ramu diody niebieski - ma to sens ?? Tak jak na mojej Asus P6T6 WS Revo - bardzo ładna, niebiesko-czarna a na dole duża zielona dioda - cholera aż mnie krew zalewa jak to widzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) zgadzam się ! miałem nawet taką myśl że czyms mazne te blue diody ew. zakleje hmm... teraz jak patrze na ten kibel to chyba UV nie dodaje mu "respektu" w naturalnym świetle raczej więcej widać o co biega itp. p.s. prace ruszą z kopyta jak dostane full-a na mobo edyta qlu programu temp. w idle: stres w zależności od temp. w pokoju od 62C-do 68C (dzisiaj pewnie z 58C w stresie by było) musiałem szlifnąć spód w DTEK-u na wypukly , czapa w procku jest wklęsła (z czasem jak dojrzeję to chyba szlifne i ją ;) ), pasta diamond-karat , tez swoje robi choć liczyłem na więcej z jej strony p.s. jedzie do mnie to cudeńko http://ekwaterblocks.com/shop/product_info...523ee37906014d6 niesmiertelny paint mowi mi ze nie bedzie rewelacji lub sam nie wiem ;/ Edytowane 17 Czerwca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Drugie rozwiązanie bardziej eleganckie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 chyba tak, liczę że na żywca będzie o wiele łatwiej ustalić wer. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 a mi sie bardziej 1 podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Pierwsza tak jakby bardziej zawiła :( bee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) ew. tak: wtedy 1-rwsza wer. zyskuje :) Edytowane 18 Czerwca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 wersja pierwsza mi bardziej przypadła do gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 olśniło :) :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 ladnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Troche srednio wyglada taki dlugi waz z mosfetow :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 JA to widzę tak : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 oko, bedzie tak:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dojechal juz ten blok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 I jak tam modyfikacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Racuch rusz zadek i zakladaj blok :) Ptaszki cwierkaja ze podobno juz go masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 wróciłem z 3 dniowych wczasów (zdycham) ;( moze jutro coś zacznę działać :) zrobili nawet dziurecki dwie na diody (pewnie da się wyjąc z radiatora na NB)w oryginale dioda oswietla napis - E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Było nie pić tyle ustrojstw fesero podobnych :lol2: bloczek miodzio :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) Noo Baronie zazdroszcze ... bloczek prezentuje sie wypasnie. Bedzie super ukladzik :) Trzezwiej i do roboty :) Zapomnialem dodac ze jestem za ukladem wezy jak w poscie 249 Edytowane 5 Lipca 2009 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Noo Baronie zazdroszcze ... bloczek prezentuje sie wypasnie. Bedzie super ukladzik :) Trzezwiej i do roboty :) Zapomnialem dodac ze jestem za ukladem wezy jak w poscie 249 dziekować, jutro rozbebszam wszystko, bude może prysne czy cuś a LC na pajonka będzie chwilowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 dziekować, jutro rozbebszam wszystko, bude może prysne czy cuś a LC na pajonka będzie chwilowo Tylko po 19 jak wroce z pracy :P Bo inaczej nie wysiedze w niej z mysla ze juz dales fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 urlop słuzy od 9 rano grzebałem, malowanko tacki, spodu budy, zakładanie full-a na EVGE złoma dopiero odpaliłem, jutro jak sił przybędzie to siakieś sesje rypne czy cus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Ten fullcover jest zajebisty, czekam na fotki zalanego układu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 To sie nazywa sprzet Barona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) ujdzie w tłoku choć zakładanie tego czegoś to niezła łamigłówka ;) p.s. doszła jeszcze dziureczka w tacce na kabelki USB (otworek obok baterejki) , żałuję że nie brałem full-a na grafę ale w niklu ;/ p.s. Malik wróciłem ze sklepu ;) Edytowane 7 Lipca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Bloczek wygląda super! Piękny i taki ogromny! :D Tak właściwie, te twoje backplate'y na grafie, to jak je przymocowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Bloczek wygląda super! Piękny i taki ogromny! :D Tak właściwie, te twoje backplate'y na grafie, to jak je przymocowałeś? ;) mam taka grubszą (czarną) taśmę dwustronną, szkoda było wiercic i psuć efekt śrubeńkami backplate'y jest b.ciężko oderwać, teraz sa przyklejone małymi kwadracikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 WYglada rewejacyjnie :) No to teraz zalac i bedzie baglac B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Jeśli miałbym się deklarować która wersja układu węzy, to zdecydowanie ta. Dodatkowo na grafie pozamieniałbym wejścia/wyjścia. Tzn wąż z chłodnicy wpuścić z lewej strony na bloku gpu, a wyjście do NB u góry z prawej. I ten wąż z CPU do reza niepotrzebnie taki długi, wystarczy po prostemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 też myślałem nad zamiana wej/wyj ale w praniu wyszło nieco inaczej, feser nie wygnie sie w aż taki łuk ;/ przy okazji pare fotek jak to wyszło ;), fotograf ze mnie żaden ale cos tam widać : z rzeczy maźniętych na czarno : -sledzie (wszystkie) -cała tacka -spód -baterejka (dla hecy) raziła w oczeta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...