Malik Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak dla mnie rewela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 O ja! myslalem, ze ta buda jest cala czarna a tu.... Troszke wyglad zestawu psuje ten kabel od zasilacza 24pin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) raczej odpada malowanie całej budy psuje, psuje i PCiE tez do wymiany ;) wszystko w swoim czasie, małymi kroczkami teraz proc lepiej sie prowadzi, wcześniej 1,235 IDLE teraz 1,225 mu wystarcza everest pokazuje 32C na NB :unsure: , wczesniej 48-55 IDLE, nawiew niewiele dawał Edytowane 8 Lipca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Moment, twierdzisz, ze chłodniejszy NB = lepsze OC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) a gdzie napisałem że twierdzę ? sekcja zasilania nie ma pod górkę i tyle ;) Edytowane 8 Lipca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Wright, zapomniałem o PWM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Super Ci to wyszło!! Ładne kolory i ta Classified po prostu bije. ;) A czyżby twoje ramki to G.skill? A można zdjąć z nich ten radiator oryginalny? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 tak to G.Skill Trident, nie zastanawiałem sie nawet i raczej zostaną oryginalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Dobra. Nie no bo ja chciałbym zmienić, bo Corserki mają przyklejone radki, nie sposób zdjąć! Już zerwałem 2 chipy, ale dałem na gwarę i no problem. A ramki szybkie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Dobra. Nie no bo ja chciałbym zmienić, bo Corserki mają przyklejone radki, nie sposób zdjąć! Już zerwałem 2 chipy, ale dałem na gwarę i no problem. A ramki szybkie? ;) coś w ten deseń są ustawione jakis czas temu -zimne, bezproblemowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Ale nie masz gdzieś tempów? Bo mówisz że zimne ale to co, 25 C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Może włożyłbyś ram w czarne sloty? te czerwone sa zbyt ladne zeby je chowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 płyty do i7 mają to do siebie że czasami lubią jak ram jest w tych slotach a nie innych jak kości są trzy ;) przypuszczam że tu jest tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Ale nie masz gdzieś tempów? Bo mówisz że zimne ale to co, 25 C?w porównaniu do DDR2 sa letnie, organoleptycznie(paluchem) ;) mają jakies 30-35C, DDR2 bez nawiewu potrafiły parzyć ;/ - ramki tylko i wyłącznie w konfiguracji 3x2GB w czerwonych Edytowane 9 Lipca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Może włożyłbyś ram w czarne sloty? te czerwone sa zbyt ladne zeby je chowacniestety nie da rady ... nalepka każe coś innego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Cos TAKIEGO by Ci pasowalo do ukladu Racuch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Cos TAKIEGO by Ci pasowalo do ukladu Racuch :)ładny, ładny :) i ew. to: z czasem zajmę się w końcu kabelkologią Edytowane 12 Lipca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Haha kabelkologia!! Fajne :P :D :lol: Ładny Yellowstone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) nowy nabytek HK LT 3.0 dokręcony tymczasowo srubeczkami 3/25 Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 No no szalejesz :D btw kiedy weźmiesz w obroty te kable ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 jak HK 3.0? niższe tempy? też mam na niego ochotę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) qłote: kabli jeszcze poczekają ;/ wiesz co Jacek, możesz brac w ciemno, pod i7 jest OK tzn. w IDLE 1-2 C lepiej ale w stresie to chyba ze 3C w porównaniu do ... p.s. podziękowania dla P. Malika vel Łukasz za promo cenę na HK ;) Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 No no, widze kolejne zmiany :) dobrze sie prezentuje ten HK w ukladzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Brakuje tylko niklowania bloku na gpu, a tak bardzo ładnie i estetycznie. Blok cpu taki fajny minimalistyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Układ ładny ale obróć pompkę bo ten kątownik zaraz na wylocie pompki sporo obniża przepływ moim zdaniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Układ ładny ale obróć pompkę bo ten kątownik zaraz na wylocie pompki sporo obniża przepływ moim zdaniem ;)badałem sprawę tzn. czy DDC działa na 7 vol. czy na 12 to praktycznie nic nie zmienia (może 1C) ale pomyslę przy zmianie węży ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jakie tempy masz na tym HK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jakie tempy masz na tym HK? Nom mnie to też ciekawi bo koło 10-tego też chcę kupić sobie ten kawałek miedzi bo AC zaczyna mnie drażnić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 cos tam zapuszcze i dam wynik za 30 min. nie katuję za mocno sprzętu proc. smiga na 3,7GHz bez HT 1,14 vcore (CPUZ) , w tej chwili chłodnica to Feser 360 6 wentyli na ok. 600 obr. przy 4GHz i 1,23 vcore mam 59-63C zależnie od temp. otoczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 cos tam zapuszcze i dam wynik za 30 min. nie katuję za mocno sprzętu proc. smiga na 3,7GHz bez HT 1,14 vcore (CPUZ) , w tej chwili chłodnica to Feser 360 6 wentyli na ok. 600 obr. przy 4GHz i 1,23 vcore mam 59-63C zależnie od temp. otoczenia Bloków masz dużo więcej niż ja w planach ale nawet okolice 65stC by mnie zadowoliły ;) Podziękował ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...