Blackwhite Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No to zobaczymy jak u mnie sie sprawi, moj gtz zaliczyl zgon po moim nieudanym szlifie :PZ reszta bez szlifu na stock mialem 43 st C a w stresie pod 80.NIe sadze, zeby moj radiator nie dawal rady - przynajmniej mam taka nadzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) szybka zmiana węża na Masterkleer 10/16 UV Red + Feser szybkozłączka prosta SM10/16 G1/4 i szybka fota: Edytowane 6 Września 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 No to teraz chyba uklad skonczony? Bo prezentuje sie swietnie :banana: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Sexy dżdżownice :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 nom, bardzo ladnie :) wrzucil bys jeszcze fotke calej budy jak wyglada z chlodnica na zewnatrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Hehe, czolo7 chyba jeszcze nie ;) Edytowane 6 Września 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Te zlaczki na Watercoolu to Fesery 10/16? Wchodza bez problemu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Rox kox B-) układzik malyna pełną gębą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 FPYTKE ...czerwoną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 ehehe sporo do zrobienia zostało jeszcze: -kabelki -srubki itp. jak to powiedział Plasti - detale :) a te złączki to feser 10/16 i wchodzą na styk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 To mnie teraz zaciekawiles... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 No no no ,piękny układ też zabieram się za wodowanie mojego kompa i też postawiłem na HK ,tyle że układ czarny. Kozacki backplate na kartach. Gratki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) To mnie teraz zaciekawiles... ;)coś tam jeszcze będę pieścił ;), w planach była zmiana budy ale jeszcze wycisnę soki ze starenkiej p.s. chłodnica Feser 360 zawieszona jest na 4-rech śrubach (te brzydkie na wentylu czerwonym) fotka za jakis czas będzie Edytowane 1 Stycznia 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Chodzilo mi o to, ze zlaczki 10/16 wchodza na HK :P i w zasadzie nie wiem czy go nie kupic...ale nie wiem, ktorego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Z tego co wiem różnica między Watercool HK CPU LGA1366 Rev. 3 a Watercool HK CPU LGA1366 Rev. 3 LT jest 2/3 stopni dla Rev.3 ,ja wybrałem LT bo kolorystycznie mi bardziej pasuje niż taki miedziany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Chodzilo mi o to, ze zlaczki 10/16 wchodza na HK :P i w zasadzie nie wiem czy go nie kupic...ale nie wiem, ktorego :)wer.Cu :) poniklujesz i bedzie mniodek :) http://farm4.static.flickr.com/3435/323697...6284c4eb4_o.jpg brak słów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) No mi wsumie do nowej rewizji najbardziej pasuje EK Supreme LT plexa+miedz..dlatego ciagle mysle B-) a widze, ze chyba tylko jeden test HK co niektorzy widzieli...sry za offtopa Racuch Caly artykul btw zrob cos z tym kalbem od zasilania Racuch ;) Edytowane 6 Września 2009 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 EK S LT daje rade zrobię, obiecuję ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) przyszła zima więc czas na wykopki ;) sporo czasu wiec do niklowania poszły blok EK GTX285 + HK LT3.0 (sam spód) zapinka z HK trafiła pod papier wodny+pasta polerska, miała być nowa buda (CM lub Lian Li) ale jakoś szkoda oddawać za "psie pieniądze" baronka :) przedłużki 8 i 24 pin czekają na oploty ale to z czasem a w tej rew. chłodnica 3x120 pójdzie na front Edytowane 30 Grudnia 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Brzydko, za malo czerwonego, za duzo niklu ;) A u Racucha jak zwykle wielki burdel w tle! Co to za bluza na krzesle?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 będzie krwiście, obiecuję :) bluza małży-onki ;p, znikną też te wstrętne szpszenżynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 no i lux :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 kolejna rew. czyli reanimacja starej budy p.s. kolejna rew. z oplotami itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Paaaaanie ..... ja wiedziałem, że w końcu będą z Ciebie ludzie ;) wystarczyło posłuchać kilku rad od przyjaciela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Panie Baronie wygląda kozacko jak na razie :D tylko ten xspc siakiś taki niemrawy hepi nu jer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Panie Baronie wygląda kozacko jak na razie :D tylko ten xspc siakiś taki niemrawy hepi nu jer ;) tu cały we krwi ;) najlepszego w Nowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dyskom w tej pozycji nic nie bedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 raptor da rade a barka...?, BuMel zapewniał że to nie te czasy i można śmiało (backup zrobiony w razie draki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 jedno ale : skieruj strumień światła nie bezpośrednio na węże a stanie się magia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 jedno ale : skieruj strumień światła nie bezpośrednio na węże a stanie się magia ;) jakaś podpowiedź ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...