czolo7 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 W rzeczywistosci kolor plynu w tygonach wyglada rewelacyjnie. Teraz uklad wyglada znacznie lepiej niz z Masterklechami :P No to oploty i bedzie elegancko :) Fajnie by wygladalo jeszcze podswietlone mobo ledami na czerwono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 pod PCB, na krańcach (od spodu) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Tak, dokladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Tak, dokladnie :)"OGIEŃ" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Byłoby super... np tak jak tu: Tylko diody w tacce pod pcb a nie w nim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 da się zrobić tylko czy warto ...? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 pewnie że warto pod classa będzie pasowało B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) świeży NEWS właśnie zalało mi kompa, nie polecam TYGON-A R3603 11,2/15,9mm na złączki FESER 10/16, wąż można ściągnąć palcami a zaczęło się od tego że ten ostry łuk idący z NB do CPU po prostu się załamał , płyn się podgrzał i wąż wychodzący z pompki wysunął się delikatnie ze złączki (tygon pod wpływem ciepła robi się jak gumiś !) sprzęt ocalał, kolor płynu jest teraz ala barbee-landrynkowy <zły> Edytowane 22 Maja 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 ioi miałem takie przypadki jak miałem felernego reza dobrze że sprzęt żyje i nić nie poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) już wiem co zrobiłem nie tak, wąż powinien wchodzić do złączki prostopadle a nie pod jakimkolwiek katem wczoraj opowietrzałem układd i znowu to samo (zdążyłem) rez stoi teraz tak i jest OK a mając te złączki i taki wąż trzeba wybulić jeszcze pare $ na 45 stopniowe kątówki :) Edytowane 21 Stycznia 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) Jak będziesz chciał efektownie utopić kompa to mów, zapakujemy w nocy w worek i wywieziemy do Białki, po co kupować węża za stówkę :P ale landryna xD Wymysliliśmy nową recepturę na płyn w kolorze "Biedronka Stajl" hehe zabawa przednia, Racuch obicał zalać i wrzucić fotki :lol2: Koszt badań laboratoryjnych, zatrudnienia testerów i opracowania recepruty - 5,27PLN, wrażenia - bezcenne :lol2: Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) krótki kaszel ;d deko sie pieni ale nie bardziej niz FESER ogień ! :) zobaczymy po jakimś czasie :lol2: Edytowane 21 Stycznia 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Fajny masz oplot na 24 pin :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 w rezie kolor wyglada extra!!! :D ale w wezach (przynajmniej na fotahc) wyglada gorzej. zmatowial od fesera? albo to masterklerek z rozowa poswiata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) Fajny masz oplot na 24 pin :POplot to byl projektowany przez NASA :P Sam taki chcialem, ale Racuch nie chcial zdradzic swego zrodla :D Co do zlaczek + tygon to tez sie obawialem czy przypadkiem waz nie wyskoczy i nie zaleje mi sprzetu. Jedyna metoda na taki zestaw to wlasnie taka jak zobrazowales, czyli waz musi byc pod katem prostym do zlaczki i koncowka weza wchodzac na zlaczke powinna byc plaska :) Mozna by jeszcze napchac pod nakretke tasmy izolacyjnej, zeby lepiej sie waz trzymal. Podswietlenie mobasa bedzie wygladac bosko ;) Edytowane 21 Stycznia 2010 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 w rezie kolor wyglada extra!!! :D ale w wezach (przynajmniej na fotahc) wyglada gorzej. zmatowial od fesera? albo to masterklerek z rozowa poswiata...jak za 5 pln. to gitara płyn, fakt wygląda na fotkach jak masterklecha ale tylko na fotkach oploty incoming... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 kolor w rezie zajebiaszczy :banana: ciekawe czy wąż od tego zafarbuje. no dodasz kilka 45 stopni oplociki i już nic nietykaj bo tylko spier..... będzie luxxxxxxxxxxx :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Lepiej wywal ten barwnik jak najprędzej ! Zostanie syf którego nigdy nie usuniesz RLY sprawdzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 no to ładnie :huh: jaki nalot, co się po nim dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 zasyfi ci to wszystkie bloki wypier.... to jak najszybciej bo się później bloków nie doczyścisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ja ostrzegalem ale powszechnie wiadomo, że Jacek najpierw robi, potem myśli a wcześniej nie słucha nikogo. Bloki to tam ch**, gorzej z wężem, chłodnicą, rezem i pompką przede wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) COLOREX :lol: hehehhe wypierdziel i zalej samą destylką niech przeczyści układ Koszt badań laboratoryjnych, zatrudnienia testerów i opracowania recepruty - 5,27PLN, wrażenia - bezcenne laugh.gif Za wszystko inne zapłacisz MasterCard :lol: Edytowane 21 Stycznia 2010 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Już może być za późno u mnie na lejku do dziś jest ślad barwnika ;/ a przecież tylko nim nalewałem układ 2 razy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) bez paniki, właśnie majtałem rezem, nic się nie osadza, sprawdzaliśmy u BuMela w pracy i ten plastikowy kieliszek do (wiadomo czego) nawet nie drgnął :) będę królikiem doświadczalnym ten dreszczyk emocji - bezcenne i nie kupisz tego na żadnym bazarze ;d Arni pewnie miałeś inny pigment ;p w razie draki zawsze jest serwis klienta w Piasecznie :lol2: Edytowane 21 Stycznia 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) ten plastikowy kieliszek do (wiadomo czego) nawet nie drgnął :) Kieliszek jest do badań składu chemicznego, właściwości fizycznych i klarowności cieczy .... różnych :D Serio Racuch, wywal to świństwo ;) jak mieszaliśmy u mnie to miałem nadzieję, że zalejesz, trzaśniesz fotki i wywalisz a Ty się jarasz jak ryba na widok glizdy, nie dziś to jutro ale w końcu będziesz żałował, że się nie słuchasz. Płyn na razie pracuje ale wyłączysz kompa na noc i barwnik siądzie ;) Edytowane 21 Stycznia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 wytrzymam, trzeba być twardym a nie mientkim ;d jutro z rana lookne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 jak ryba na widok glizdyNa tym forum to niezbyt trafne porównanie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) ryba ze stawu, glizda spod kamienia, wędkarz pod parasolem, koniec tematu. Edytowane 21 Stycznia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 robi sie ciekawie :D no coz, ja czekam z niecierpliwoscia na kolejne raporty ze stanu sprzetu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 szybka fota z przed chwili : git-malina nic się nie osadza a potrząchałem rezem i ładnie spływa z pleksy (nadal widać osad po feserku red-UV) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...