Racuch Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) nie wiem, nie znam się ;) myślę nad umieszczeniem na froncie w 5,25" ale trzeba będzie coś przerobić i wytłumić co by nie brzęczała cała buda od tych dwóch pompek ;/ Edytowane 7 Czerwca 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awers Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Ładnie ci wyszedł ten front. Lecz czy nie lepiej było dać Chłodnicę 2x120 na dno budy ? wycinasz kawałek koszyka na dyski oraz cześć dna budy i jest miodzio. Niestety kochany jak szczotkowane "alu" to trzeba w rękawiczkach robić, ewentualnie mieć pod ręka jakiś środek odtłuszczający najlepiej denaturat. Przejedziesz szmatką i nie ma śladu po odciskach palców na budzie. Chyba że masz aceton ale to cholerstwo nie nadaje się do elementów plastikowych ;>. PA 120.3 Ciężko teraz w PL dostać za te cenę bardziej się opłaca XSPC RX 360 jest nawet wydajniejsza niż PA 120.3 ;> I nie trzeba kombinować ze złączkami 3/8 cala jak w przypadku PA 120.3. Feser jest dość drogi :) Pod pompki możesz dać gumę piankową, ładnie tłumi. Na dno można by się pokusić o podświetlany panel z czerwonej "mlecznej" plexsy. Phobya skąd brałeś Angela.pl ? P.S Z tego co widzę masz podobną koncepcje do mojej tzn kolorystykę. Tylko u mnie to zanim skończę projekt to jeszcze trochę. Edytowane 6 Czerwca 2010 przez Awers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) - Phobya --> zgadłeś :) - panel z czerwonej pleksy ? nie bardzo kumam ocb W tej chwili XSPC leży na piankach i jest OK Phobya na dnie ? (był taki zamysł) W tej chwili jest dobrze tzn. ciepłe pow. wylatuje na pomieszczenie(pokoik) i nie podgrzewa nóg :) Front zrobię w klimacie TOP-u więc ;) takie cos mi chodzi po głowie ale jeszcze nie wiem ... Edytowane 7 Czerwca 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awers Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pohybla wiem bo gadałem żeby je sprowadzili. Tzn tak patrze po tych rysunkach to myślałem że będziesz obudowywał zasilacz. Dlatego taki pomysł. Chyba Screamer miał coś takiego w którymś modzie. Dwa czarne topy, a pośrodku podświetlona czerwona "plexsa" coś ala Bitspower ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 środek będzie robiony na PEWEX, wszystko w swoim czasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Drugi rok leci, gdzie ten "środek na PEWEX" ? Gruby ogarnij się, to nie majówka. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 mówisz, odkopałeś? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Nie, przypominam, że ofiara losu kupiła nową płytę :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) heh KOLOR MOBO - SALADYN&LIŚĆ DĘBU ;D ASUS Sabertooth X58 TAKI ZIELONO-SRACZKOWATY ;) Edytowane 5 Października 2011 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Dawaj fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 BuMel robi sztuczny dym ;), muszę najpierw syna wysłać na sybir żeby cokolwiek przy tym zrobić ;/ są 2 loopy, blok na CPU i na GPU, na razie nie ma co pokazywać ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Nie sztuczny dym tylko udaję zainteresowanie tematem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Szkoda, że nie ma takiego sraczkowatego płynu, wtedy by wyglądało ciekawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innocent Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Sraczkowaty płyn się znajdzie :D Jeszcze racuch się weźmie za jakiś... sraczka-projekt wc i bedzie beczka :D Wrzuc foty bo sucho... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) Nie ma czego pokazywać, zabiorę się za to około stycznia 2012 to co widać to najgorsze LC jakie widziałem w życiu :lol2: wepchnięte butem, zalane płynem ale działa ;) Edytowane 12 Listopada 2011 przez Racuch 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Wepchnięte butem, zalane płynem i pożyczony zasilacz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Racuch, a gdzie Class? Co zrobiłeś z Taganem 1300W? :D Najważniejsze, że widać uśmiech na Twej twarzy, a lc jest funkcjonalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Tagan poszedł z dymem (był po gwarancji), spalił przy okazji "Clasyf-ieda"(też się skończyła gwara) łatwo licząc ok. 2K pln. w plecy ;/ brzydko EVGE nazwałem bo na tym asusie wszystko działa o niebo lepiej, brak problemów z HDD, lepsze OC (niższe Vcore) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Przykro :( Oby teraz TYLKO lepiej :) Powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZadbanyGąsior Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Tato mam dla Ciebie płyn ! link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Kolejne pół roku .... o swoim też nie wspomnę .... dziadziejemy gruby 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Aj Panowie ruszcie się :) Dzięki Jacek za pakę, tzn. jeszcze jej ni ma ale dzięki i Tobie Bumel tyż :) Szabertuth może być acz nie jest to ta klasa co Classified :D Czekam na dalsze postępy z prac nad 2 loopem i Atcs840 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Aj Panowie ruszcie się :) Dzięki Jacek za pakę, tzn. jeszcze jej ni ma ale dzięki i Tobie Bumel tyż :) Szabertuth może być acz nie jest to ta klasa co Classified :D Czekam na dalsze postępy z prac nad 2 loopem i Atcs840 :) fajnie że paka wczoraj wysłana (szła jakieś 700km),a dotarła na dzisiaj i to Pocztą polską :blink: p.s. są dwa loop-y, jeden na CPU a drugi na GPU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Toż napisał gruby, że jeszcze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 (edytowane) Dotarła, dotarła. PP ma chyba jakiś teleport dla VIPowskich klientów... [tak, tak Racuch o Tobie piszę]. Poproś jakiegoś Magika o wystruganie fulla na Sabertuta :) Tak wiem, 2 loopy masz. BTW. boję otworzyć się paczki tak elegancko zapakowane, Majster Racuch nie dał ciała, sprawdzam blok na Evgę a tam w środku taki czerwony nalot :D Przypomniały mi się Racuchowe zabawy pigmentami i innymi świństwami :D :lol2: :-P Jeszcze raz dzięki :) PS: Poczcie nie dziękuję bo mają teleport, a Racuch nie ma :D Co do samej paczki, rzetelności, zabezpieczenia przed uszkodzeniami, prędkością wysyłki, kontaktem, to co tu dużo pisać oczywiście transakcja poza allegro - mistrzostwo w najczystszej postaci!!! Trzymajcie się Panowie!!! Edytowane 13 Czerwca 2012 przez Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Chciał w kopercie wysyłać, sam go pilnowałem żeby dobrze zapakował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...